Fundo lig/desl

Besnikeria e nje ushtari

6 Dia 2,371, 06:34 Published in Chile Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Në letërsinë angleze, rrëfehet një ndodhi e cila u mësohet fëmijëve në shkollë. Gjatë luftës së dytë botërore, ushtarët britanikë ndiheshin të rraskapitur, me moral të rënë dhe u mungonte vullneti për të vazhduar luftën. Shumë prej tyre ndiheshin të

ler mais »

How to Live With a Doberman Pinscher

10 Dia 2,208, 03:13 Published in Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

The Doberman pinscher is a smart, loyal, elegant and strong breed. These dogs are versatile and highly trainable for use as companions or guards. The Doberman pinscher first came into existence in Europe in the late 19th century when breeders ler mais »

AMERICAN PARADOX

54 Dia 1,929, 07:54 Published in USA USA Análise e debates políticos Análise e debates políticos
SO FUNNY.........PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
and the last adventure THE US … ler mais »

Gallata ne chat

1 Dia 1,914, 00:46 Published in USA USA Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais
[img]http://img844.imageshack.us/img844/6063/70[/img] … ler mais »

NO COMMENT

2 Dia 1,893, 06:34 Published in USA USA Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

ler mais »