Fundo lig/desl

ВОЈВОДИ ТЕТОВО - ПОМОШ ЗА АНДРЕЈ !!!

20 Dia 2,030, 03:51 República da Macedónia (ARJM) Negócios financeiros Negócios financeiros

Дојде време кога треба да се помогне, да се тргне настрана ривалството и клубските бои.
Навивачката група ВОЈВОДИ во петок и во сабота навечер пред кафичите Републик, Амнезија и Диверсо ке постави кутии со цел собирање на финансиски средства кој ке

ler mais »

OUR SAVIOR ..

5 Dia 1,858, 04:47 Espanha Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

this is truth about that why the end of the world didnt came !!!
Chuck Norris just shared a story that he couldnt sing that song Good Morning Noone .. and he decided to save the world once again !!
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/[/img]

ler mais »

Македонски Амбасадор во еШпанија

20 Dia 1,850, 10:20 Espanha Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Здраво Пријатели !
Како што видовте во амбасадорската статија јас бев избран за да ја вршам таа функција во Шпанија.


Шпанија економски има 9/ … ler mais »

BRATSKO - SESTRINSKI RUCEK

1 Dia 1,833, 01:55 República da Macedónia (ARJM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

SE KANAT SITE PRIJATELI I NEPRIJATELI NA BRATSKO SESTRINSKI RUCEK !!!

ler mais »

РЕАЛНОСТА ВО МАКЕДОНИЈА !!!!

21 Dia 1,832, 11:11 República da Macedónia (ARJM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Бидејќи навивањето и национализмот се тесно поврзани на Балканите, сакам да искоменитрам нешто во врска со случувањата во главниот град.
Имено празникот на шиптарското знаме се празнува веќе цела недела, може да се каже дека ни дадоа одличен приме

ler mais »