Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

Subscribe my newspaper and i will subscribe your's just pm me ;)

5 q7 тенкове за првите 25 што ќе коментираат/25 q7 weapons for first 25 comments

45 Dia 2,471, 13:59 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negócios financeiros Negócios financeiros

Првите 25 што ќе коментираат добиваат 5 љ7 тенкове/First 25 comments will get as reward 5 q7 weapons....

ler mais »

500 енергија за првите 25 коментари/500 health for first 25 comments

29 Dia 2,471, 11:54 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Првите 25 што ќе коментираат добиваат пакет 500 енергија/First 25 comments will get as reward 500 wellness....

ler mais »

25/25

29 Dia 2,470, 00:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

За мисија...

ler mais »

Свите вакви,такви,онакви само тој ТАКОВ [skipper3mkd]

4 Dia 1,934, 02:27 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

1. Сите возат на бензин, само Вин Дизел.
2. Сите жени се змии, само Дара Бубамара.
3. Сите се интересни, само Биба Додева.
4. Сите по патики, само Карло Бос.
5. Сите купуваат леб, само Лионел Меси.
6. Сите возат купен велосипед, само Неда Украде

ler mais »

Поделба на 200 well-Завршено.The end :/

159 Dia 1,909, 02:54 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Здраво еМакедонијо...
Оваја статија ја пишувам затоа што не видов никаков напредок од МедиаМогул акциии и такви слични работи па затоа повторно се решив да направам поделба...
И да не должам многу за да добиете 200 well се што треба да направите е:

ler mais »