Fundo lig/desl

НЕ ПРОДАВАЈТЕ/КУПУВАЈТЕ ВО МАРКЕТ

13 Dia 2,288, 08:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Добар ден народе Македонски

Нема многу да должам и ќе ви кажам за што се работи одма.Од кога почнавме да пишуваме статии да не се купува од маркетот или пак да продаваме на ова мислевме треба што побрзо да активираме на тоа што го мислиме веќе ед

ler mais »

Македонци !!!

9 Dia 2,287, 08:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Добар ден Македонци.

Статијава ја правам поради сите тие шаути и статии преку кои се обидуваме да најдеме начин што помалце да им даваме на Гејците пари во трезорот.

После неколку шаути од страна на Македонските играчи да не купуваме од пазарот

ler mais »

Brothers we need your help!

66 Dia 1,981, 07:45 Published in Chile Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisDear Chilean brothers and sisters

We need your help so we can have the Air Strike!

Everyone please just donate food here
http://www.erepublik.com/mk/country/ler mais »

Guerrilla Fight [HustlerTV]

23 Dia 1,925, 07:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Здраво Македонијо

Лично не сум задоволем од Герила тепањево еве ќе ви објаснам детално што уствари бара плато за да влезеш да се бориш 1 против 1.

Ќе ви ги објаснам правилата во точки:
1. Треба да имате 100 Енергија
2. Треба да го

ler mais »

ПОЧИТУВАЈТЕ НАРЕДБИ!!

16 Dia 1,919, 13:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

о7 Македонци

После долгоооооо време и јас да напишам статија али морав сега пошто се изнервирав со луѓево од МКД кои играат а ништо не пратат и се како муви без глави.

Нашиот Прецедател BucephalusIII направи добар план, 70% од планот е р

ler mais »