Fundo lig/desl

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 Dia 2,574, 14:24 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … ler mais »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 Dia 2,562, 14:16 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … ler mais »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 Dia 2,546, 13:26 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … ler mais »

[Плава Принцеза] Одјавно обраћање председнице еСрбије

75 Dia 2,543, 02:06 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikПоштовани грађани еСрбије,

Дошли смо и до тога, нечег што бих назвала одјавни чланак. Јако је тешко одакле да почнем, ово је био турболентан мандат, било је добрих, и оних мање добрих ствари, било је св … ler mais »

[Плава Принцеза]Ванредно обраћање председнице еСрбије

66 Dia 2,541, 23:14 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikПоштовани грађани еСрбије,


Као што знате ситуација у еСрбији је катастрофална. Знам да је крај мандата и да није лепо од мене што се сада јављам,али то је што је. Извините због тога,мада знам да … ler mais »