Fundo lig/desl

[пакија] - Обраћање грађанима Србије

115 Dia 2,611, 10:45 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Поштовани грађани и грађанке еСрбије прво би хтео да се извиним због кашњења мог обраћања јер због нагомиланих обавеза овде и у СЖ нисам стигао да напишем чланак.
Овим путем желим да се захвалим свима … ler mais »

[Увек Тврд] Председник еСрбије - Завршно обраћање

78 Dia 2,603, 10:03 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Као прво свима вам желим срећну нову годину и предстојеће Божичне празнике. :)

Пре свега бих желео да истакнем да сам пресрећан што сам изборе добио без иједног обрисаног гласа, што доказује да сам на поштен начин изабран за председника еСрбије. :

ler mais »

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 Dia 2,574, 14:24 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … ler mais »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 Dia 2,562, 14:16 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … ler mais »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 Dia 2,546, 13:26 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … ler mais »