Fundo lig/desl

Поделба на Злато и Пари, ЗАВРШЕНО! [TSRS]

97 Dia 2,155, 05:03 República da Macedónia (ARJM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

По повод одкажување од играта правам поделба на Злато и Пари на сите Македонци кои ке се јават во коментар.
Пишете некој убав коментар глас и извик


EDIT
За крај станав и … ler mais »

84 години од раѓањето на Драган Богдановски[TSRS]

8 Dia 2,129, 02:20 Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Статија #30
18.09.2013


ВНИМАНИЕ!
Не ставајте глас на стаијава затоа што сум еЧилеанец моментално,
ве замолувам за Претплата и Извик

Со оваа статија се присетуваме на еден деец за независна Република Македонија,
се присе … ler mais »

MU CoT Young Forces (CYF) [TSRS]

33 Dia 2,096, 03:07 Chile Ordens de batalha Ordens de batalha

Article #29
16.08.2013


Scroll down for Macedonian version

Dear reader,

This article is dedicated to one ideal and also military units called

[URL=http://www.makeagif. … ler mais »

Message to Hungarians [TSRS]

113 Dia 2,068, 04:00 Hungria Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Article #28
19.07.2013


Dear Hungarians
this article is dedicated to YOU.

I'm Macedonian Ambassador in eHungary for 07.2013 and I'm here to remind you that you have an forgotten old friend.

Do you remember your old friend and … ler mais »

About eHungary

8 Dia 2,055, 03:54 Indonésia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Article #27
06.07.2013


English
(Македонската верзија е подолу)

Society
eHungary is on the 12th place in eWorld,
with near 5 600 players and 39 territories (in … ler mais »