Fundo lig/desl

To My Chilean friends

54 Dia 2,318, 13:10 Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

For a long time I have't written an article

Goodbye my Chilean friends
My country Macedonia is finally free, I returned home to help her rise to where it should be. I got a lot of friends in Chile, participated in many battles alongside Chilean

ler mais »

СТАТИЈА ЗА ЧИСТО ОНАКА ДА СЕ ДЕШАВА НЕШТО

16 Dia 2,159, 08:29 República da Macedónia (ARJM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

УСТВАРИ ШО ДА ПИШУВАМ
Секој што ке ја гласа статијата ке добие 1 Q2 храна
статијата е за состојбите во eRepublik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

......
..
.
.
.
.
.
.
УСТВАРИ НИШТО НЕ СЕ ДЕША

ler mais »

Е-МАКЕДОНИЈА

3 Dia 1,887, 11:47 República da Macedónia (ARJM) Ordens de batalha Ordens de batalha

еМакедонци,

Да не дозволиме да ни се случи тоа од изутрина во Повардарие, сите кои се за Македонија сложно заедно да удриме и да ја зачуваме Источна Македонија, да не дозволиме да бидеме избришани од мапата.
Нема да солам многу памет ама ба

ler mais »

Нова голема поделба на храна

47 Dia 1,827, 15:20 República da Macedónia (ARJM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Мала помош и од мене во овие тешки воени времиња.
Се што треба да направите е да стиснете С+В (напишете ги во коментар) + извик и ке добиете 20 храна Q3.

За извик:
Нова голема поделба на храна
For shaut:
New big subdividing of food
http://

ler mais »

Нова голема поделба

74 Dia 1,795, 16:00 República da Macedónia (ARJM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Се што треба да направите е да стиснете с+в (напишете ги во коментар) + извик и ке добиете 20 храна Q3.

За извик:
Нова голема поделба
For shaut:
New big subdividing

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2141719/1/20
ler mais »