Fundo lig/desl

Даца би да буде председница! :D

106 Dia 2,445, 07:08 Published in Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisПозић-возић! :D

Зовем се Данијела, на ивици сам да будем дипломирани инжењер грађевине, да се удам и да ме кева избаци из куће због ерепа и још неких ствари. :D

Ерепублик играм скоро … ler mais »

Ризичне кифлице :D

68 Dia 2,213, 04:56 Published in Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisПре него и почнемо причу и Ризику, желела бих да се у име комплетне екипе "NS Crew"-а захвалим нашем драгом Хандерфилу који је , као пресједник, послао занимљиви пакет нашем председнику , … ler mais »

Случајно у Инђији :D

66 Dia 2,203, 15:43 Published in Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisИако првобитни план није био да идемо у Инђију…. У последњем тренутку, негде око 18 часова, на каналу Владе започети су преговори за ову мисију….

Након велике анализе и
И траler mais »

Tрећи скуп на Ади...Детаљан извештај :)

159 Dia 2,168, 16:25 Published in Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisЕ па да почнемо.Унапред се извињавам за пуноо слика које следе, једноставно нисам могла да се одлучим :)
Као и сваки скуп, започињем групном НС круа, тако да на слици с лева на десно види … ler mais »

Укратко о свему. Дацин састав владе ! :D

137 Dia 1,992, 09:16 Published in Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisПозић-возић :)

Као што сам и обећала, у овом чланку ћете моћи да прочитате сажет план рада организације државе у случају моје победе на председничким изборима, као и састав Владе који ће … ler mais »