Fundo lig/desl

Наградна игра !!! [BojanglesBt]

34 Dia 2,529, 03:37 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negócios financeiros Negócios financeiros

Дојдов до идеа да напрам една наградна игра оти имам одпојќе пари и ми тежат во џебот :P
Секој можи да учествува така шо во коментар ќе пиши виц. Гласањето ќе биди со воте на коментар. Победникот ќе биди прогласен на почетокот на ден 2532 и ќе добие

ler mais »

ТОП ПЕТ !

3 Dia 2,427, 17:29 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

WOHOOOO <3

ler mais »

За топ5 !

8 Dia 2,316, 11:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

WOHOOOOOOOOO ! <3

ler mais »

[OeM] Анти-ПТО, партиски избори

58 Dia 2,186, 06:48 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво еМакедонци,

Нема да ја должиме многу, па ќе преминеме на главното. Како што повеќето знаете, во тек е уште еден од низата очајни обиди за превземање на ОеМ од стрнаа на одредени групации од надвор, кои со префрлање во нашата партија и гласа

ler mais »

Поделба на 300 q7 тенка !!! КРАЈ !!!!

180 Dia 2,057, 01:59 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negócios financeiros Negócios financeiros

Решив да напрам едно добро дело на ова играта и откако видов дека на тенкојте му се дупнаја гумите решив да ги залепам, да ги напумпам и да ви ги дам да ги возите оти ако останат кај мене ќе се расипат пак. Секој може да земи тенк но ќе добие по 5q7

ler mais »