توسعه در ایریپابلیک

Day 2,489, 23:46 Published in Iran Netherlands by J u m o n g

قبلآ هم این موضوع رو مطرح کرده بودم ولی از اونجایی که این روزا با ترافیک مقاله های اسپم مواجهیم که هیچ ربطی به ایریپابلیک نداره گفتم یکمم وسط این گیرو دار مقاله های اسپم در مورد ایریپابلیک باهم حرف بزنیم
مدت ها بود که مسئله ی توسعه سیاسی و اقتصادی در ایریپابلیک برایم دغدغه شده بود بنابراین با خود اندیشیدم که با توجه به مجازی بودن دنیای ایریپابلیک وبرخی محدودیت ها آیا اساساً می توان بحث توسعه سیاسی و اقتصادی رو در این دنیای مجازی مطرح کرد؟
دنیای ایریپابلیک هم مانند جامعه انسانی متشکل از مجموعه شهروندانی است که اگر اهداف فردی آن ها را در نظر نگیریم به هر حال مجموعه ای از آن ها یک ملت واحد را تشکیل می دهند که برای رسیدن به اهداف مشترک در حال تعامل و همکاری با یکدیگرند. بنابراین هر جامعه انسانی حتی در یک فضای مجازی برای رشد و پیشرفت نیاز به شاخص هایی دارد که متناسب با فضای مختص به خود تعریف می شود. دنیای ایریپابلیک هم شبیه سازی شده از جهان واقعی اما به صورت مجازی است و قطعاً یکی از اهداف ادمین همین بوده که با قرار دادن ظرفیت هایی بالقوه در درون این دنیای مجازی ، اولاً جذابیت های این بازی را بیش پیش افزایش دهد ثانیاً فرصتی را در اختیار کاربران و شهروندان قرار دهد تا با نبوغ و فکر خود این ظرفیت ها را از قوه به فعل تبدیل کنند و بتوانند راه رشد و توسعه خود را پیدا کنند. بنا براین ایریپابلیک نه تنها دارای جنبه های سیاسی،اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی است بلکه فراتر از آن ملت ها با مرز های مشخص،جمعیت،حکومت،وهویت ملی تحت لوای یک پرچم زندگی می کنند. نتیجه می گیریم که رشد کشورها در ایریپابلیک هم شاخص هایی دارد که برای آن در نظرگرفته شده است و بی تردید منابع قدرتی برای آن طراحی شده است که بخشی از آن در اختیار دولتمردان و نمایندگان مردم و بخش کوچکی هم در اختیار شهروندان است. ایریپابلیک براساس یک الگوی دموکراتیک طرحی شده است که در آن شهروندان با مشارکت خو در صحنه ی سیاسی کاندیدای مورد نظر خود را در تمام انتخابات به صورت آزادانه انتخاب می کنند که خود نشان می دهد ادمین به فکر اجتماعی کردن سیاست و مشارکت عمومی شهروندان به صورت برابر و یکسان بوده.
حالا با همه ی این تفاسیر دولت ها و افراد با تجربه در ایریپابلیک چقدر به دنبال توسعه همه جانبه کشورشان بوده اند؟ شاید در این جا این نکته مطرح شود که رشد کشور ها در ایریپایلیک مستلزم جمعیت زیاد و با تجربه است و توسعه سیاسی و اقتصادی فقط بخشی از مشکل رو حل می کنه . منم در این موضوع تردید ندارم که افزایش جمعیت یکی ازمهترین جنبه های رشد کشورهای ایریپابلیکی است . اما سوال اساسی این جاست که ما با جمعیت فعال فعلی چقدر می تونیم از تمام ظرفیت هامون استفاده کنیم؟ و وظیفه ی دولت ، نمایندگان و شهروندان چیست؟
رسیدن به این مهم نیازمند افزایش دانش اریپابلیکی و بالا بردن توانایی مشارکت همه جانبه ی شهروندان در ذیل سیاست های واحد است.ارائه مقاله های آموزشی به این روند کمک میکند اما استفاده از تمام ظرفیت ها نیازمند انسجام بیشتری است که این بر میگردد به تعامل و همکاری دولت و مردم. فقر دانش ایریپابلیکی می تواند یکی از موانع رشدو توسعه باشد که در این زمینه دولت وافراد با تجربه در ایریپابلیک می توانند با ارتقای دانش ایریپابلبکی در همه حوزه ها به تحقق این امر کمک کنند که به عقیده من با افزایش مقاله های آموزشی جامع و سطح بالا و طرح این مباحث در میتینگ ها و نشست ها می توان به نهادینه ساختن این روند کمک کرد .در نهایت می خوام بگم پیشرفت اقتصادی و سیاسی تک تک شهروندان ایران مجازی به نفع دولت است و موفقیت ایران را به همراه خواهد داشت.
ایران سرافراز
ایرانی سربلند
پرچم سه رنگ ایران همواره برافراشته با