Fundo lig/desl

Regista-te

 

Continuar

Continuar Ao criar uma conta, estás a concordar com os Termos de Serviço e a Política de privacidade

За простотията около нас!

Dia 1,926, 03:03 por Tablov

Здравейте, еБългари!

Повод за тази статия е човешката простотия!

Пиша я с тъга и осъзнавайки, че много мъдър човек е прозрял истината отдавна.


Пиша я в качеството си на играч, направил много опити еБългария е да бъде една позитивна среда, в която взаимно да се забавляваме.

Това беше най-голямата ми битка тук, в която очевидно така и не успях да спечеля CH медала.

Четох внимателно мнения, преспах за да не съм подвластен на първичните емоции и сега се чувствам омърсен. От злоба, простотия, агресия...
Ако се чудите за какво става въпрос, просто вижте сами - цък

И тук не става въпрос, че някой е избрал да си „спечели” уважение с това, колко много идиотизми може да каже. Става въпрос, за това, че този играч е лидер на група играчи. Избрали да ги представлява, приели личните му качества за достатъчен аргумент да му дадат доверието си. Поколения играчи се опитвахме за градим еБългария като по-доброто общество. В което да има уважение към институциите. Нежеланието ви ясно да се разграничите от действията на този играч, който е и ваш лидер означава, че брутално сме се провалили. Говорим за чата на Парламента и отношение на депутат към депутат. Да игра е, но защо се борихме за авторитет на институциите години тогава?

Да не говорим за последвалото в канала на Занималнята??? Създаден с цел подкрепа на младите сред нас. Сцените, на които станах свидетел там бях отвратителни и ги оставям на съвестта на участвалите в тях.

Колкото и да си внушаваме, че тук всеки от нас е различен от РЖ, това е абсурд. Ние сме такива каквито сме. Дори повече. Скрити зад маската на анонимността тук проявяваме личните си качества в изчистен вид. И нежеланието да се борим с простотията във всичките и измерения, отговаря на въпроса защо тя е навсякъде около нас в реалния живот.

Като играч отказвам да я приемам повече. В тази връзка ще огранича до минимум активностите си в полза на еОбществото ни.

Като лидер на политическа формация, опитваща се месеци наред да бъде толерантна, ще сменя посоката на действията ни. От днес основната ни задача ще е война с простотията в еБългария. А в тази война няма непозволени средства. Щом искате да играем, ще играем.

За повече от две години дадох на еБългария цялата енергия, която мога да отделя на игра за да се боря за едно по-добро общество изградено от българи. Уви, и тук „нормалните” и позитивните са сбити в ъгъла, а лаврите отиват при тези, които нямат друг аргумент в дискусия освен агресия и безкруполност. Аз се уморих, от моята борба. Но ако вие все още имате сили – борете се. Когато видите простак, не му пляскайте. Погледнете го с тъга и го отминете. Само така ще изчистим света си.

Приятна игра на всички!

 

Comentários

jero123
jero123 Dia 1,926, 03:05

o7

MattrimCauthon
MattrimCauthon Dia 1,926, 03:06

Популизъм на макс. Не съм очаквал друго от теб.

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Dia 1,926, 07:55

Аз го очаквах. Таблов винаги е бил популист! Винаги говори за толерантност, а подкрепя нетолерантните, стига да му изнася. Примери бол, от миналия февриари до сега.

mf2hd.bg
mf2hd.bg Dia 1,926, 20:09

Софке, ке те разминат по вулгарност скоро ми се струва.

SvetBG
SvetBG Dia 1,927, 08:27

Ти знаеш ли какво е популизъм?

invaluable
invaluable Dia 1,926, 03:08

Всички вие, интернет моралисти, пропускате очевидният за нас - простаците и идиотите, факт, а именно, че това е и-г-р-а.

bancho22
bancho22 Dia 1,926, 03:44

цитат от статията:

Колкото и да си внушаваме, че тук всеки от нас е различен от РЖ, това е абсурд. Ние сме такива каквито сме. Дори повече. Скрити зад маската на анонимността тук проявяваме личните си качества в изчистен вид. И нежеланието да се борим с простотията във всичките и измерения, отговаря на въпроса защо тя е навсякъде около нас в реалния живот.

invaluable
invaluable Dia 1,926, 03:56

Банчо, един велик човек е казал, че човекът е лош по природа. Примери в РЕАЛНИЯТ живот колкото искаш. А пък лицемерието, което мнозинството демонстрира е просто жалко и смешно.
Като че ли немци, англичани, французи и всякакви подобни, като дойдат в България, не се държат като разюздани кранти..? Ама като се върнат обратно в родината си, са по-ниски от тревата, заради фактът, че там просто не могат да си позволят такива простотии.
Аз в интернет мога да се държа както си искам, достатъчно съм възпитан и образован, за да преценявам сам за себе си с кого, по какъв начин се държа. Реалният живот, от друга страна, е нещо съвсем различно, въпреки че в последно време страшно много хора са сертифицирани тъпунгери, без грам образование и възпитание, хора които се бутат и пънат да постигнат нещо, но не осъзнават, че няма как да стане само с простотия и тъпотия.

attitt0
attitt0 Dia 1,926, 16:54

говори за себе си. ! Не съм съгласен с теб. Специално повечето хора тк зад маската си позволяват да бъдат такива каквито не са. било то по-добри или по лоши.

Valentin Krastev
Valentin Krastev Dia 1,926, 04:20

Абе, игра било ... И поради тази причина изречението "Abe taq trebva da i nacykame s belo sladko ustata da q zatvorim" трябва да е норма в общуването ни?

Е, сори, но това няма как да ме кефи и няма как да го подкрепя.

attitt0
attitt0 Dia 1,926, 16:59

Това определено е груби4ко, но много често срещан израз в спамчатове на по-младо поколение. Не можем да бъдем еднакви и с еднакво слово всичките за жалост. Лошото е че това младо поколение е еПолюирало...и за това всеки има вина от по-големите... поне така мисля аз!

Bironion
Bironion Dia 1,927, 12:31

А ти колко тъпа гнида неизлюпена си, ама то ти се пише, нали помниш?

Feodoroff
Feodoroff Dia 1,926, 10:09

Като е игра дай всички да вземем да се псуваме като каруцари.

mf2hd.bg
mf2hd.bg Dia 1,926, 20:08

Тия които са простаци тук, са си простаци и в РЖ.

Lieutenant Simo
Lieutenant Simo Dia 1,927, 13:36

едно на ръка че е игра. а това че някаква недодръгната тийнейджърка няма чувство за хумор ние ли сме виновни (не съм в депутатския чат, но съм сигурен, че ПП-то е имал причина и извинете ама и с мен се е шегувал така... споко )

Jasmmine
Jasmmine Dia 1,926, 03:08

о7

BagaturBG
BagaturBG Dia 1,926, 03:09

Браво за статията, Таблов!

Аз от чудо ли си бих камшика от Парламента и политиката?
Като гледам как започвате този мандат се радвам, че не съм част от вас.
Тежка битка захващаш, но дано я докараш до успех!


о7-о8

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Dia 1,926, 07:57

о8-о9 :Р

attitt0
attitt0 Dia 1,926, 17:02

не се ли броеше до 12 и сляд тоа уууууууууу

Mr. Yanakiev
Mr. Yanakiev Dia 1,926, 12:56

Не е тежка ами да не кажа и мисия невъзможна...

BagaturBG
BagaturBG Dia 1,926, 22:34

Да, напълно си прав - мисия невъзможна
Дори по-скоро ще има обратен ефект

l C R O S S l
l C R O S S l Dia 1,926, 03:10

o7

Shyneins
Shyneins Dia 1,926, 03:12

Всички вие, интернет моралисти, пропускате очевидният за нас - простаците и идиотите, факт, а именно, че това е и-г-р-а.

NKFV
NKFV Dia 1,926, 03:13

прави се на идиот и простак, колкото си искаш, но не като ПП на сериозен и отговорен проект.

Sasho Ve
Sasho Ve Dia 1,926, 03:24

Той проекта загуби първоначалния си замисъл. В момента е поредната партия, тролеща, псуваща и тн опонентите си, с все по-малко позитивизъм.
Пък това да псуваш и обиждаш, заради една игра си е без коментар...

Shyneins
Shyneins Dia 1,926, 03:35

-+Тоя па - продаде държавата на турците и за морал - говори....И какъв беше ти да ми даваш наклон???

NKFV
NKFV Dia 1,926, 03:39

кое съм продал бе, Слапе?

Kukulast
Kukulast Dia 1,926, 04:06

Кафев този ще ви разбие партията така като е тръгнал. Натискайте го да напуска и ставай ти ПП до следващите избори. До сега се гавреше само с жени ама ако прочетеш по-надолу ще видиш че момчето почна виртуално и на мъжко да налита.

NKFV
NKFV Dia 1,926, 04:25

Ти луд ли си? Как ще напусне? Нали това са му миговете звездна слава. Иначе кой ще разбере за съществуването му. Ще се прави на герой още две седмици и ще се върне там, откъде изпълзя.

Kukulast
Kukulast Dia 1,926, 04:33

Да ама за тия две седмици ще върне партията в първи клас, някъде в класацията след БНФ. Тоя да не ви е измамил - ПТО-тнал защото с действията си твърдо работи против вас.

NKFV
NKFV Dia 1,926, 04:35

Питай Ректора - той беше предния ПП и той предаде "властта" по този начин. Би трябвало той да има по-ясна представа за случващото се.

Kukulast
Kukulast Dia 1,926, 06:37

Жалко е че толкова добри Президенти излъчихте които направиха чудеса за държавата, а се появява един "никакъв" без никаква реална власт който ще ви разбие цялата репутация, а хората по-лесно помнят лошото от колкото доброто.

Jack the Weirdo
Jack the Weirdo Dia 1,927, 08:59

Мрънкахте, че сме ви правили "пто", но Миро само позитивизъм щеше да донесе на НАПРЕД.

Didko82
Didko82 Dia 1,926, 03:17

Като е игра да се псуваме по чатовете ли?

Kukulast
Kukulast Dia 1,926, 03:44

Ти се есамоуби момче! Така както Нормал като взе парите на държавата стана мярка за крупно присвояване така и ти вече ще станеш мярка за цинизъм и простотия в еРеп. Трябваше да мислиш преди да пишеш. и запомни забавлението къде то и и да е ту или в РЖ никога не бива да става за сметка на живо същество защото иначе се преминава една граница и се излиза извън нормалността. Ако ти продължаваш мислиш че това което си направил е нормално, послушай съветът ми трябва спешно да отидеш на психиатър.

Shyneins Dia 1,926, 03:59

Comentário apagado

Kukulast
Kukulast Dia 1,926, 04:12

Пробвай се ама гледа да си бърз защото държа ебръснач в дясната си ръка. Макар че на "умряло куче нож да вадиш"....
Извинявай се и освобождавай партийният пост защото и партията ще повлечеш НАЗАД.
После ще ти кажа какво да направиш. Но задължително да смениш гражданството и след това ника.

Shyneins
Shyneins Dia 1,926, 04:22

hahah filmar xD

Kukulast
Kukulast Dia 1,926, 04:29

Филмаря си ти ама кой луд ще си признае че е луд

Shyneins
Shyneins Dia 1,927, 23:01

Кавев ти какво виртуално геайче си ;; ))

Kukulast
Kukulast Dia 1,927, 23:41

На Кафевият това му харесвам че независимо кой от коя партия е ако сбърка ще му го каже открито и то не за да го закопае а за да знае човека да се поправи. Кафевият рядко троли само много точно критикува и точно за това го уважавам.

Dimi 4u4ura Dia 1,927, 09:07

Comentário apagado

Dimi 4u4ura Dia 1,927, 09:10

Comentário apagado

Shyneins
Shyneins Dia 1,927, 09:12

ooo kolko si prost xD

traptukan
traptukan Dia 1,926, 03:14

,,Колкото и да си внушаваме, че тук всеки от нас е различен от РЖ, това е абсурд. Ние сме такива каквито сме. Дори повече. Скрити зад маската на анонимността тук проявяваме личните си качества в изчистен вид.''

Пълни глупости.

,,От днес основната ни задача ще е война с простотията в еБългария. А в тази война няма непозволени средства. Щом искате да играем, ще играем.''

Излез от филма.

,,Уви, и тук „нормалните” и позитивните са сбити в ъгъла, а лаврите отиват при тези, които нямат друг аргумент в дискусия освен агресия и безкруполност.''

Пак пълни глупости.

DontPanicPls
DontPanicPls Dia 1,926, 03:20

Продължаваш :D:D

DontPanicPls
DontPanicPls Dia 1,926, 03:27

шефе май мн са те изнервили, аз лично нз кой и как ма трябва да захвърлиш играат на страна и да не се нервиш толкова

traptukan
traptukan Dia 1,926, 03:29

Далеч съм от изнервен, кеф ми е да гледам как се филмират

lioshi
lioshi Dia 1,926, 03:14

тъжен факт

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.