Suasana buka/tutup

Tentang surat khabar saya

Buka laman wiki

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ ОООООООООООО


My Name Is MACEDONIA!

MACEDONIA FOREVER!
P.S. SOLUN IS MACEDONIA!

1000 дена без престан наработа на ерепаблик :) (Psycho The Great)

14 hari ke 2,402, 05:26 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

СЛИКАВА Е ДОВОЛНА :)

baca lebih lanjut »

eRepublik Elite Citizen (Psycho The Great)

90 hari ke 2,396, 06:23 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Епа ете го конечно и долгоочекуваното медалче.

eRepublik Elite Citizen

Поминаја цели 3 години месец и некој ден од ко го земам ова долгоочекувано чудо да не речам :)

Ете така :) за 2дена цел левел кренав цел голд го потрошив од шо нем

baca lebih lanjut »

... ОБЛЕКАТА НА ЉУБОВТА ...Psycho The Great

10 hari ke 2,390, 05:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

" ДОКТОРОТ СО РОЗАТА " бил прекарот што го носел еден млад лекар. Секојдневно изнудувал насмевки во болницата во која работел со розата што постојано ја носел на реверот на лекарскиот мантил.Еден ден амбулантното возило донела млада девојка со … baca lebih lanjut »

НАЈАКИ НАЈАКИ... Јао какви ПРЦОВИ! (Psycho The Great)

9 hari ke 2,335, 09:51 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Arahan pertempuran Arahan pertempuranHAIL
CHILE
BUGARIJA
MAKEDONIJA
Aurora


Одимееееее на уштеее еднааааааааа и да завршиме денеска со пиленцата доста ги испечивме дури и грев ме фаќат [/baca lebih lanjut »

WTF ScymeX ПАК е БАНИРАН :@ (Psycho1992)

22 hari ke 2,324, 08:22 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Статија бр.50

Ова не е можно ејјјјјјјј!!!


[img]http://3.bp.blogspot.com/-C-JQOVbntgw/T3iPo2YZ1CI/AAAAAAAAC5k/076XMQ6PmNA/[/img] … baca lebih lanjut »