Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
https://www.erepublik.com/en/newspaper/the-killah-times-250756/1


Назад Продолжи