seçim öncesi ilkeratici ile roportaj

Day 1,199, 16:05 Published in Turkey Iran by Cyco.ImmOrtal
Öncelikle başkanlık seçimlerinde başarılar diliyor, ülkemiz adına hayırlı olmasını ümit ediyorum.

Halkımızın en çok merak ettiği bu soruları cevapladığınız için teşekkür eder, seçimler öncesi bu sorulara vereceğiniz cevapların halkın oy kullanırken oylarını bilinçli bir şekilde kullanmasını hedefliyoruz.
Böyle bir çalışma yaptığınız için asıl ben teşekkür ederim.

Soru 1:
Neden başkan olmak istiyorsunuz?


Son dönemde ülkede çok başlılık sorunu var ve gelen başkanlar nedense otoriteyi bir türlü ellerine alamıyorlar. Resmen bir fetret dönemi yaşıyoruz. Başkan olmak isteme nedenim bu çok başlılığı ortadan kaldırmak ve istikrarlı bir yönetim ortaya koymaktır.

Soru 2 :
Başkan seçilirseniz ilk yapacağınız iş nedir?

Ülkede yeniden otoriteyi ve istikrarı sağlamaya çalışacağım. Askeri anlamda örgütlenen herkese verilen desteği artırmaya, tüm savaşan bireyler arasında koordinasyonu artırmaya gayret edeceğim. Ayrıca bu işgalden kurtulmamız için bize bugüne kadar bireysel ilişkiler ile sağlanmış tüm dış desteklerin koordinesinin artırılmasını ve bunlara yenilerin eklenmesini sağlayacağım. Bu konuda ilerleme sağlıyoruz ve temaslarımız devam etmektedir, fakat yetki olarak ortaya koyabileceğim bir sıfatım olmadığı için bazı zorluklar yaşanıyor. Seçildiğim takdirde bu yetki karmaşası da son bulacak ve işleri çok daha verimli bir şekilde yoluna koyabileceğiz.

Soru 3:
Sizce ülke dışına taşınan gruplar dönmeli mi? Eğer evetse dönmeleri konusunda ne yapacaksınız?


Kesinlikle dönmeleri gerekiyor. Altın konusun da ki yapılan son yenilikler aktif nüfusu çok önemli hale getirdi, ayrıca oyun herkesin zevk alabileceği duruma geldi. Parası olanda olmayan da artık bu oyunda eşit hakka sahip olacak.Hepsi ile tek tek görüşüp bağımsızlık savaşını bütün arkadaşlarımızla kazanıp , yeni ortak hedeflere yönelmemiz gerek artık. Bu arkadaşlarımızın Ülkeyi terk etme nedenleri belli;
1.Ülkedeki istikrarsızlıktan ve kavgalardan bıkmış olmaları.
2. Şirketlerinin işleyemiyor olması.
Daha başka hususlar varsa görüşürüz ortak bir mutabakat sağlarız diye düşünüyorum.

Soru 4 :
Ülkemiz neden parça parça? Sürekli birlik çağrıları neden işe yaramıyor?


Son dönemlerde ülkede bir istikrarsızlık var. İnsanlar birbirini çok kırdı, büyük kavgalar yaşandı, küskünlükler oldu buda ister istemez insanları ülkenin geleceği hakkında bir umutsuzluğa sürükledi. Bizim bu karamsar havayı dağıtmamız lazım. Geçmişte yaşanmış kötü olaylar, tüm birlik çağrılarının insanlarda şüphe ile karşılanmasına sebep oldu. İnsanlar inanmazlarsa asla birlik olamazlar. bu noktada daha taze bir soluk getirebileceğime inanıyorum. Tabi ki hiç kimsenin iyi niyetini suistimal etmeyeceğim. Yapılan 5 paralık usulsüzlüğün asla telafisi olmaz.

Soru 5:
Bu parçalanmışlığa karşı ne yapacaksınız?


Bu konuda güven ve istikrarın sağlanması çok önemli. Gruplarla tek tek görüşülür karşılarında kararlı bir insan görürlerse ve geleceğe umutlu bakmalarını da sağlayabilirsek tekrar bir bütün olabiliriz. Şu anda bile bir çok grup arasında kırgınlık olsa dahi, kanallarda ortak vuruş hazırlıkları yapılıyor ve koordine olunmaya çalışılıyor. Bu tür davranışlar tüm olumsuzluklara rağmen birlikteliğin sağlanabileceğini gösteriyor. Seçilirsem, koordinasyon ve herkes ile aramdaki diyalog seviyesini en üst düzeyde tutup birlikteliği sağlamaya çalışacağım. Muhalif dahi olsa, herkesin görüşü bu ülke için çok ama çok önemli. Kimseyi dışlama lüksümüz yok,bu ülkenin her bireyi bizim için değerlidir.

Soru 6:
Panam hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Sizce eTürkiye’nin Panam da bir geleceği var mıdır?


Şuan PANAM şöyledir, diğer birliktelikler böyledir diyecek bir lüksümüz yok. Ülkede hala PANAM’a güvenen insanlar var hem PANAM sadece Amerika´dan oluşmuyor bize yakın başka ülkeler de var. Özellikle son savaşlarda Arjantin ve Brezilya’dan büyük yardımlar gördük. Bunun dışında PANAM üyesi olmayan Endonezya’dan çok büyük destekler aldık. Bu tür destekleri çöpe atma niyetimiz yok. Hiçbir grup bizi dışlamasın veya hiçbir grup da bizi yanında garanti sanmasın. Çıkarlarımız doğrultusunda hareket edeceğiz.

Soru 7: ( Belki de en çok merak edilen soru)
Eğer başkan seçilirseniz, ülkemizin dış politikası hangi yönde olacaktır?


Panam’da devam mı, NWO ya yönelmek mi, yoksa 3. Bir seçenek mi önereceksiniz?
Bu konuda denge siyaseti izleyeceğiz bizim gücümüzü(Türkiye’nin) bilen insanlar şuan sadece dağılmışlığımızdan faydalanıyorlar. Bogdan’ın günlük istatistiklerini kontrol edin. Yunanlar, savaşlarda para yakarak hasar verirken biz onun yarısı kadar hasarı, dörtte bir masraf ile veriyoruz. Sırf bizi kazanmak için yardımcı olacak ülkeler mevcut. Gerekirse PANAM’dan dahi ayrılabiliriz . Fakat bunun anlamı NWO’ya katılmak değildir. NWO’da da ABD gibi davranacak üyeler mevcut,gerekirse bir süreligine neutral kalınıp bize yardımını esirgemeyen ülkelerle mpp yaparak devam edebiliriz.Dış siyasette alınmaca, darılmaca, gücenmece olmaz gerçek hayatı da lütfen oyuna karıştırmayalım bu bizim duygusal olmamızı engelleyecektir. Ülkemizin kurtulmasında bize yardım edecek ülkeleri de unutmayacağız, yardım sözü olup bir şey yapmayanları da unutmayacağız.

Soru 8:
Yunan’la barış düşünüyor musunuz? Eğer evet’se nasıl bir barış?

Artık barış olmalı insanlar savaştan bıktı. Fakat barış olması için hiçbir onur kırıcı maddeye göz yummayacağım. Yunana da tazminat ödemeyi düşünmüyorum. Onurunla yaşamak silinmiş olmaktan çok daha önemlidir.

Soru 9:
Toprakları almamız için Yunanla anlaşmadan başka bir yol var mı? Varsa nasıl?


Tabiî ki var bu konuda yoğun bir çalışma yürütülüyor buradan bu çalışmaların ne olduğunu açıklayıp çalışmaya zarar vermek istemem. Sadece şunu söyleyeyim savaş sadece cephelerde yapılmıyor.

Soru 10:
Kaybettiğimiz müttefiklerimiz ve müttefik olmamıza rağmen Yunanla MPP imzalayan ülkeler konusunda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca Endonezya’nın ABD ye açtığı savaştaki konumunuz nedir?


Müttefiklik çıkar meselesidir yeniden güçlü olursak kaybettiğimiz müttefiklerimiz kolaylıkla kazanabiliriz.
Yunanla anlaşma imzalayan ülkeler derken Rusya ve ABD den bahsediyorsunuz galiba. Tamamı ile çıkar meselesi şuan ABD, Yunanla MPP yi bozup bizimle imzalamak istiyor bunun Endonezya savaşı, inci grubu gibi birçok nedeni var yeniden olay çıkar meselesine geliyor.
Türkiye devleti bu savaşa karşı tarafsız kalmalıdır. Hem ABD de Hem Endonezya da birbirine vuran Türkler var ben bu duruma üzülüyorum gelip burada savaşsalar ülke şimdiye kadar elli kere bağımsız olmuştu.

Soru 11:
Ekonomik açıdan kötüye giden ülkemiz nasıl toparlanacak?


İstikrar sağlanırsa ekonomik toparlanma hızlı gerçekleşir. Ayrica Bölgelerin alinmaya baslamasi ile ekonomik sebebler nedeniyle yurtdisina cikan gruplarin geri dönüsü hizlanacak dolayisiyla vergi gelirlerimizde artacakdir.Öncelikle istikrar sonra ise Bağımsız ülke diyorum.

Soru 12:
Elimizde olmayan tahıl ve demir bölgeleri için bir planınız var mı? Varsa bu bölgeler nereler olacaktır?


Tahıl için bir söz aldım. Savaşmadan tamamı ile karşılıklı çıkar ilişkisi içerisinde bir tahıl bölgesine sahip olacağız. Demir bölgesini kiralama yoluna gidebiliriz.

Soru 13:
Yeni başlayan oyuncuları oyuna hazırlamak için, ekonomiye verimlilik kazandırmaları için bir programınız var mı?


Tabiî ki var fakat şuan yeni oyunculardan ricam lütfen Türkiye vatandaşı olarak oyuna başlamasınlar. Ve de ülkeyi kurtarmak için hemen savaşlara girmesinler. Gerekirse biz onları yeniden vatandaşlığa alırız.

Soru 14:
Merkez bankasının yönetiminde bir değişiklik düşünüyor musunuz? Eğer evet’se kimi görevlendireceksiniz?


Şuan ki başkanımızdan since_1299 (ertuğrul han) eğer kendisi de kabul ederse bu görevi devam ettirmesi istenecek, istemezse Keaver arkadaşımız Merkez bankasının başına getirilecek ve MB’nin özerkliği korunacaktır.

Soru 15:
Son olarak vermek isteğiniz bir mesaj var mı?

Ülkenin çıkarları kişilerin çıkarlarından daha öndedir. Lütfen kimse şahsi çıkarları ülkenin çıkarları ile çatıştığın da alınmasın, kırılmasın.

http://erepublik-market.com/