Latar Belakang on/off

Capitanul Nelu si primul lui contact.

23 3 hari yang lalu Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Intro

“-Spatiu, spatiu infinit, ne aflam la 20,000 de ani lumina de galaxia noastra, pana acum niciun eveniment important. Acesta este jurnalul de bord al lebih lanjut »

Brouvix Cuceritorul.

13 5 hari yang lalu Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanPe insoritele plaiuri ale Galiei, istoria incepea sa se scrie cu pasi repezi, dar si incalciti, precum pasii unui betiv mahmur, trezit dimineata … lebih lanjut »

Cum inchizi gura unui postac enervant. :)

10 6 hari yang lalu Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

De multe ori, citind comentarii la articole, comentarii fara pic de logica sau scop, decat acela de a il enerva pe autorul articolelor, imi vine in minte o reactie, ilustrata in video de mai jos, ca o manusa. Procedura de 'Mute'.

[url=http://www.

lebih lanjut »

Omuletii verzi au ajuns in Romania.

18 Hari ke 2,486, 06:17 Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Omuleti verzi, transformati din castraveti, se pare ca au ajuns si in eRomania. Printr-un stil pervers, s-au insinuat in Oltenia, stiut fiind faptul ca, in zona, este fieful PSD-ist. Schimband fericiti morcovul cu castravetele, cei din zona vor sa-

lebih lanjut »

Strategii teroriste.

10 Hari ke 2,484, 12:50 Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Conform ultimelor informatii sosite din Fasia Varza, teroristii Missis au fuzionat cu gruparea radicala HAM-ASS formand o puternica falanga terorista autonumita “Missis HAM-ASS”. Se presupune ca, o parte din luptatorii HAM-ASS provin din gruparile

lebih lanjut »