Latar Belakang on/off

Mircea Badea tot el, sau altul...

21 3 hari yang lalu Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Asa, sa continuam. Mi-a trosnit ceva in minte, si vreau sa pun in aplicare. Un mic concurs, daca cineva poate sa-mi ghiceasca cu acuratete, ce personaj din Erepublik se aseamana cel mai mult cu Mircea Badea, are 5 gold instant de la mine. Parol.

lebih lanjut »

Paruieli epice.

13 Hari ke 2,468, 16:19 Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Concursen
Auleu broder, uite ce idee de articol mi-a dat Brainul, chiar misto. Batalii epice? Pai am cam vazut si participat pe la ele, in epoca … lebih lanjut »

Tulburente in spatiul transcedental.

20 Hari ke 2,468, 12:41 Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


Hambient musical


Ete na, ca ma puse dracu sa dau iarasi Login (nu, nu Irina Loghin) in balaria asta de simulator social. Simulator, stimulator, emulgator, ce drac … lebih lanjut »

Ventilatoru’ cu marmelada.

5 Hari ke 2,286, 15:30 Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Omul cu doi “creieri” sau Guzganul Maroniu, asa cum l-am descris intr-o scurta prezentare intr-un alt articol, incepe sa se creada un Putin al eRepublik-ului.

Face si desface diverse scenarii, apeleaza la vrajeli ieftine folosite la manipularea

lebih lanjut »

Guzganul Maroniu.

31 Hari ke 2,285, 04:58 Rumania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanDupa ce a facut tot ce este posibil, de cand nu mai este el la guvernare, sa saboteze orice conducere nontempliera a tarii, de la comentarii stupide, prin diversi prieteni de partid, care ingemanau modul sinaptic de gandire personala, pana la … lebih lanjut »