Latar Belakang on/off

Tentang koran saya

Buka halaman Wiki

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

[МзИ] Препораки за еМакедонците за Ноември

51 Hari ke 2,542, 12:06 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Драги еМакедонки,
Драги еМакедонци,

Добредојдовте во новото издание на Министерството за Информирање кое воедно е и последно за време на овој мандат
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

lebih lanjut »

[MзИ] – Вести од Аурора - Нов Генералштаб

25 Hari ke 2,535, 16:12 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

(забелешка пред да почнете со читање, ова е само превод на оригиналната статија објавена од весникот на Аурора)lebih lanjut »

[МзИ] – Резултати од Турнирот

63 Hari ke 2,535, 14:31 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Почитувани

Во ова издание на Министерството за Информирање ќе читате

1. Резултати од турнирот за играчите од еМакедонија
2. Резултати за државите
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

lebih lanjut »

[МЗИ] Препораки за нов турнир – Епско војување

19 Hari ke 2,526, 12:12 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Почитувани Македонци!

Време е да се објаснат некои работи за турнирот кој доаѓа и да се појаснат извиците кои беа присутни во вчерашниот ден за да се пукат или да не се пукат за турнирот.

1. Земјите ќе бидат рангирани според просечниот број

lebih lanjut »

[МЗИ] Нов турнир – Епско војување (EDIT: дво-кликери, не пукајте за време на турнирот)

29 Hari ke 2,525, 04:42 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik


ЕДИТ, за тие што немаат време за читање
Ако не планирате да пукате многу за време на турнирот, тогаш подобро воопшто да не пукате (нула престиж поени) ако сакате да помогнете на еМакедонија.
(Важи и за тие со странско државјанство … lebih lanjut »