Latar Belakang on/off

Maqedone o bythegrisur....

3 Hari ke 2,722, 00:15 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Kori i portokalise kendon :

https://www.youtube.com/watch?v=okmGzwc5V5o

lebih lanjut »

Thone keshtu do jete stadiumi "Loro Borici"

0 Hari ke 2,721, 09:20 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Mire do qe qe pjesa prapa portes te ishte e plote,por gjithsesi me mire se fare eshte dhe keshtu:
https://www.facebook.com/edirama.al/videos/vb.138734771522/10152920422146523/?type=2&theater

lebih lanjut »

Elhaida Dani - I'm alive (Albania) 2015 Eurovision Song (TOP3)

2 Hari ke 2,685, 01:58 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Djema votojeni dhe shperndajeni sa me shume kete vidio se perfaqsuesja jone ndodhet TOP3

https://www.youtube.com/watch?v=lZJdWUmxxZw

lebih lanjut »

Skenderbeu (4.5 minuta pjese te ndryshme nga filmi)

11 Hari ke 2,665, 12:30 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

https://www.youtube.com/results?search_query=skenderbeu+pjese+nga+filmilebih lanjut »

Free Kosovo. Kosovo is Albania

27 Hari ke 2,474, 03:01 Diterbitkan di Turkey Turkey Perintah perang Perintah perang

Kjo eshte ora e liris,kjo eshte ora e Kosoves, o burra per mbi ta o djemalebih lanjut »