Latar Belakang on/off

Prvo obracanje Ministarstva Ekononomije i finansijski izvjestaj

12 Hari ke 2,180, 13:55 Montenegro Bisnis finansial Bisnis finansialNecu vas mnogo gnjaviti sa izvjestajem i pisanijom. Imali smo miran prethodni mjesec, a kako stvari stoje bice i ovaj takav.Prethodnog mjeseca nije bilo neke znacajnije … lebih lanjut »

[Ministarstvo Ekonomije CG] Uvod u novo razdoblje finansiranja drzave

25 Hari ke 2,095, 12:33 Montenegro Bisnis finansial Bisnis finansialSvedoci smo da je za nama jos jedna od mnogobrojnih adminovih zanimacija kojima pokusava da nam nadomesti neke druge igracke nedostatke. Ova pak, od posebnog je znacaja za nasu … lebih lanjut »

[Ministarstvo Ekonomije Crne Gore] Đe su pare?

21 Hari ke 1,995, 11:06 Montenegro Bisnis finansial Bisnis finansialPrije svega, želeo bih da se zahvalim novom Ministru Ekonomije , Dambi92 , što mi je omogućio da sa novina sada njegovog … lebih lanjut »

Izvjestaj Bot Proekta

67 Hari ke 1,662, 11:28 Montenegro Bisnis finansial Bisnis finansialDragi moji gradjani Htio bih da vas obavijestim O svim dogadjanima vezano za Bot Projekat. Bot projekat se zasnivao na preprodaji proizvoda preko licence u CG, i na taj nacin se … lebih lanjut »

[MECG] Izvjestaj i Dalji Plan

23 Hari ke 1,529, 05:46 Montenegro Bisnis finansial Bisnis finansialDragi Sugradjani Ministarstvo Ekonomije CG ce da nastavi da radi svoj posao kao i prije okupacije od strane BH. Tj da prodaje Drzavne Mep-e igracima za velike Kolicine Golda. Za sada … lebih lanjut »