Latar Belakang on/off

ОПШТ ПОВИК ЗА ДРУЖЕЊЕ ВО ОХРИД

11 Hari ke 2,823, 11:55 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
ОД УТРЕ ПА СЕ ДО НЕДЕЛА СУМ ВО ОХРИД СО ФАМИЛИЈАТА, ПА ОХРИЃАНИ ИЛИ ТИЕ ШТО СТЕ ВО ОХРИД МОЖЕ ДА СЕ ИЗДОГОВОРИМЕ ДА ПИЕМЕ АКО НЕ ДРУГО ПО ЕДНО КАФЕ


078 202 348


Вашиот Персеј Македонски … lebih lanjut »

ВЕЧНА ТИ СЛАВА КАПЕТАНУ СИНИША СТОИЛОВ !

34 Hari ke 2,762, 15:12 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanСПОДЕЛЕТЕ ВО ЗНАК НА НЕЗАБОРАВ И ПОЧИТ

На денешен ден пред точно 14 години (10.06.2001), кај кумановското село Оризаре загинува капетанот во АРМ СИНИША СТОИЛОВ († 36) од 120мм граната испукана од страна на терористите на ОНА.[img][/img]
lebih lanjut »

СЛАВА ИМ НА ХЕРОИТЕ МАКЕДОНСКИ

34 Hari ke 2,728, 08:18 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
ТИЕ НЕ ГО ЖАЛЕА ЖИВОТОТ РЖ И ЗАГИНАА ЗА МАКЕДОНИЈА, А НЕКОИ ЗАД ТАСТАТУРА АКО НЕ ДРУГО БАРЕМ ДА ДАДЕА ПОДРШКА

НАПРОТИВ ВИДОВ ПО ПОСТОВИ ДЕКА НЕКОИ СТЕ македончиња НЕЧОВЕЧНИ
ОД КАДЕ ДОЈДОВТЕ ДА НЕ ДОЈДЕВТЕ
ШТО ВИ ЛОШ
lebih lanjut »

ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ, ВЕЧНА ИМ СЛАВА !!!

23 Hari ke 2,723, 11:51 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

ВЕЧНА ИМ СЛАВА НА МАКЕДОНСКИТЕ СИНОВИ КОИ ЖИВОТОТ ГО ДАДОА НА ОЛТАРОТ НА ТАТКОВИНАТАСЛАВА ИМ !!!

lebih lanjut »

На 6 мај конечно си одам од играва

63 Hari ke 2,721, 11:31 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
За да не пропадне налогот и неделната штета од околу 500 милиони, сакам да го дадам налогот друг да го игра

Но имам неколку услови


1. Да не ја менува лозинката ( бидејки одвреме навреме за да бидам во контакт со Рикан, Калојан ст … lebih lanjut »