Latar Belakang on/off

[AliG] La Via Catalana

24 Hari ke 2,325, 10:39 Mesir Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanBenvolguts companys!!!

Com ve ja sabieu, o ja sabeu, la esperada Gigafoto de la Via Catalana per la Independència ha sortit a la llum. Després de molt de temps treballant, les nostres … lebih lanjut »

Democràcia justa JA!

12 Hari ke 2,305, 07:37 Mesir Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikBenvolguts companys de partit:

Em vaig presentar tot cofoi a President del Partit Catalgipcia. Tenia la il·lusió de poder exercir les funcions i ajudar a recuperar l'activitat perduda. … lebih lanjut »

[AliG] Reflexió // Opinion [ENG+CAT]

11 Hari ke 2,302, 08:33 Mesir Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanBenvolguts conciutadans i Benvolgudes ovelletes!!

Avui us duc un problema matemàtic:

[img]http://4.bp.blogspot.com/--V-wgZaJFuQ/UYPhlZiz0cI/AAAAAAAACGA/tUkE-VqpQrM/s1600/ovelleta.jpg[/[/img] … lebih lanjut »

[AliG] Vota Ali Gual per President!

10 Hari ke 2,275, 06:57 Mesir Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikAloha,

En vista de que no se'm permet fer-ho amb normalitat, ho faig via fòrum i via article. Ja fa un temps que al Partit Catalgipcià se li ha segrestat l'esperit. Un esperit conciliador … lebih lanjut »

Vota Ali Gual! Vota la Via Catalana d'Ali Gual!

10 Hari ke 2,268, 10:01 Mesir Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikVota Ali Gual! Vota la Via Catalana d'Ali Gual!

(Jo si que m'he postulat en el fòrum en el termini amb el meu programa complet: https://docs.google.com/presentation/d/lebih lanjut »