Latar Belakang on/off

Кандидатура за конгресмен

10 Hari ke 2,311, 03:01 Republik Makedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Здраво на сите.
Како што знаете после подолго време ќе обезбедиме конгрес и јас би сакал да бидам дел од него, па на тоа се должи и мојата кандидатура преку здружението TMORO-VEP.

До сег

lebih lanjut »

За да бидат 4 :D

6 Hari ke 2,236, 07:21 Republik Makedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

За да бидат 4 :D

п.с. ако не ве мрзи претплатете се !!!

lebih lanjut »

НИВНА ХРАБРОСТ НАША СЛОБОДА 120години В.М.Р.О ! ! !

7 Hari ke 2,163, 17:15 Republik Makedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

21 октомври 1893 тројца млади и учени Македонци разговараат за тешката положба на Македонија и за нејзино ослободување при што се договараат да осноиваат револуционерна организација во чие основање ќе вклучат уште тројца храбри Македонци.
По два де

lebih lanjut »

Кога сме и најпотребни на Македонија се откажуваме

31 Hari ke 2,153, 06:51 Republik Makedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Денес се приклучувам на еРепублик, и како и секогаш најпрво работам и билдам, потоа гледам кои се приоритетите за денес, а потоа се разбира ги читам постовите на нашите еМакедонци, но кога почнав да читам......читам само: се откажувам, на тој прв што

lebih lanjut »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТАТКОВИНО !!!

5 Hari ke 2,119, 03:56 Republik Makedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

ДЕНЕС НАД МАКЕДОНИЈА СЕ РАЃА !!!

8-ми Септември е денот кога Македонија ја круниса својата вековита борба за самостојност. 8-ми Септември е третиот Илинден за Македонија, … lebih lanjut »