Latar Belakang on/off

To My Chilean friends

54 Hari ke 2,318, 13:10 Chile Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

For a long time I have't written an article

Goodbye my Chilean friends
My country Macedonia is finally free, I returned home to help her rise to where it should be. I got a lot of friends in Chile, participated in many battles alongside Chilean

lebih lanjut »

СТАТИЈА ЗА ЧИСТО ОНАКА ДА СЕ ДЕШАВА НЕШТО

16 Hari ke 2,159, 08:29 Republik Makedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

УСТВАРИ ШО ДА ПИШУВАМ
Секој што ке ја гласа статијата ке добие 1 Q2 храна
статијата е за состојбите во eRepublik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

......
..
.
.
.
.
.
.
УСТВАРИ НИШТО НЕ СЕ ДЕША

lebih lanjut »

Е-МАКЕДОНИЈА

3 Hari ke 1,887, 11:47 Republik Makedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perang

еМакедонци,

Да не дозволиме да ни се случи тоа од изутрина во Повардарие, сите кои се за Македонија сложно заедно да удриме и да ја зачуваме Источна Македонија, да не дозволиме да бидеме избришани од мапата.
Нема да солам многу памет ама ба

lebih lanjut »

Нова голема поделба на храна

47 Hari ke 1,827, 15:20 Republik Makedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Мала помош и од мене во овие тешки воени времиња.
Се што треба да направите е да стиснете С+В (напишете ги во коментар) + извик и ке добиете 20 храна Q3.

За извик:
Нова голема поделба на храна
For shaut:
New big subdividing of food
http://

lebih lanjut »

Нова голема поделба

74 Hari ke 1,795, 16:00 Republik Makedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Се што треба да направите е да стиснете с+в (напишете ги во коментар) + извик и ке добиете 20 храна Q3.

За извик:
Нова голема поделба
For shaut:
New big subdividing

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2141719/1/20
lebih lanjut »