Latar Belakang on/off

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Hari ke 2,325, 03:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зlebih lanjut »

Една слика милион зборови!

0 Hari ke 2,281, 12:25 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Еве како буљашите од админи извадија изговор дека не ја наместија цела рунда односно цела битка... Со еден збор: ДА ВИ ЕБАМ СЕСТРИТЕ ВО ПИЧКА НА ЦЕЛ АДМИН ТИМ!

[img]http://fotografija.com.mk/images/2014/02/17/Screenshot_-_02172014_-_092615_PM.png[[/img]

lebih lanjut »

Брaдерхуд [Greece&Serbia]

10 Hari ke 2,200, 04:02 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

BrotherHOOD forever!
Отварање на новата Србската амбасада во Косово со помош на нивните браќа Грци![video]http://www.youtube.com/watch?v=UGSEVM0Q4Cc[/video]


Во при

lebih lanjut »

До каде ќе оди човечката глупавост на еРепублик [eDnopmk]

39 Hari ke 2,109, 02:23 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Онака си седам пред компјутер и си вршам работичката што си ја имам, успат влегувам на 1 час да видам што има ново на еРепублик да ги прочитам „мотивационите“ статии на darko888 ама последниве два дена гледам го нема ретардираниов да објави нешто нов

lebih lanjut »

Да ја озобновиме еМакедонија!

25 Hari ke 2,056, 14:50 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Добро вечер МАКЕДОНИЈО!!!

Добро вечер македонци каде и да сте, вечерва сум многу расположен па еве решив да ве обавестам во врска со двата проекти кои ги почнавне со реализација јас, CrowdyBoy II и дел од минатата влада (беа предложени дел од прое

lebih lanjut »