Latar Belakang on/off

Echipare juniori

9 Hari ke 2,079, 11:19 Rumania Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Salutare natiune, sunt Col.Miller si astazi demarez un proiect numit "Echipare pentru Juniori" pentru ajutorarea celor mici. De ce inca un proiect de acest fel? pentru ca orice ajutor e bine venit pentru un jucator mic.

La inceput toti am
lebih lanjut »

Lucram pentru binele eRO

14 Hari ke 1,944, 06:06 Rumania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikSalutare! Sunt Col.Miller, vMoFA al eRomaniei

La 5 martie am fost ales pentru a doua oara consecutiv vMoFA al
lebih lanjut »

[MoFA]Raport ambasador

20 Hari ke 1,901, 02:21 Rumania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikSalutari! Sunt Col.Miller ambasador al eRomaniei.

Ambasador in eUSA:

Un candidat la presedentia SUA,
lebih lanjut »

Pasi simpli de urmat pentru a fi un luptator devotat

18 Hari ke 1,876, 01:16 Rumania Perintah perang Perintah perang

Ne aflam intr-un razboi aprig, suntem nevoiti sa luptam pana la ultima resursa, am lasat la o parte orice sentiment ce ne-ar periclita buna organizare si ieri chiar s-a vazut organizarea, cu toate ca am pierdut, insa este un inceput, un inceput lebih lanjut »

PRIO 1: Luptam organizat

9 Hari ke 1,875, 04:34 Rumania Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Dragi eromani v-as ruga sa respectati intocmai ordinele Ministerului Apararii si sa intrati pe canalul #armata-romana pentru ordine, echipare si organizare. In Bukovina se lupta dezorganizat pe cand in Crisana am ajuns sa pierdem la limita. In lebih lanjut »