Latar Belakang on/off

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

84 Hari ke 2,905, 09:39 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

lebih lanjut »

New Elite MU - Red Fury II Division

103 Hari ke 2,896, 11:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are lebih lanjut »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 Hari ke 2,848, 12:24 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

lebih lanjut »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 Hari ke 2,843, 09:45 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

lebih lanjut »

Мобилизација на Д2 играчи ! [NENODS]

53 Hari ke 2,809, 10:26 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Статијава ја пишувам со една единствена цел, а тоа е да сите играчи од Д2 македонци кој сметаат дека можат помогнат на татковината а притоа користат инфантри кит и power pack да се пријават со цел да направиме кружна порака во која сите играчи([url=

lebih lanjut »