Latar Belakang on/off

[ МОД ] за ден 2742 Пукај за Бугарија

4 9 jam yang lalu Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perangПоздрав Македонијо
Главен приорите е Бугарија

Eastern Macedonia

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/63745

[img]http://imageshack.us/a/[/img] … lebih lanjut »

Наредби за ден 2739

7 4 hari yang lalu Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perangПоздрав Македонијо
Заврши забавата x10 од планктонот па ајде да запнеме да се ослободиме и ние и Бугарија максимална организација и вашата штета насочете ја во нашите битки[lebih lanjut »

Наредби за ден 2732 (мисија МОЛЕРИ)

13 Hari ke 2,732, 12:04 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perangПоздрав Македонијо
ПРИО НО.1

1.ЕГЕЈСКА

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/63451
ЧЕТКИТЕ ВО РАКА И НА КРЕЧЕЊЕЕЕ !!!!!


[img]http://[/img] … lebih lanjut »

Наредби за ден 2730

6 Hari ke 2,730, 12:21 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Perintah perang Perintah perang
Добро вечер МАКЕДОНЦИ !!!!


Сега за сега добро се движи се , така да треба да направиме неколку промени околу приоритети.

ЗА DAILY ORDER

ЧИЛЕ ВС ПОЛСКА

lebih lanjut »

Кратко инфо за воените случувања во светот (1 дел) (МОД)

20 Hari ke 2,730, 05:13 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Добар ден Македонијо

Оваа статија ке биде за запознавање со војните случувања во светот поделена во 3 дела(Европски, Јужно Американски, и Азиски со Австралија)


1 Европски Фронт


1.1 Западен Фронт
*Шпанија веќе

lebih lanjut »