Latar Belakang on/off

Pergjegesia

37 Hari ke 2,582, 05:32 Diterbitkan di Albania Albania Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublikSpo di ka me ja nise tana anet mut e kena bo, diqka mundem me than mos i hyni nje pune qe nuk jeni te zot te beni, pak respekt per do lojtare qe hedhin pare reale ketu dhe e humbin kohen per Shqiperine e ju qoheni beni hajgare .

Ku … lebih lanjut »

VEZIRI

18 Hari ke 2,581, 01:40 Diterbitkan di Albania Albania Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik


Nje histori e vertet ; per CP tone Gjilani .


Para shum kohe ishte nje djale i ri qe askush hajrin sja kishte pa vetem sherrin pas shum mundimeve te kota qohet baba e qet prej shpije dhe i thot TI BIR ASNJEHERE NUK BEHESH NJERI


lebih lanjut »

Popullsia

53 Hari ke 2,580, 12:35 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanNje pyetje te shkurt deshta vetem me dite se sa persona e luajme kete loje :)PERSONA MOS E KEQKUPTONI ME DIQKA TJETER spo ja permendi emrin


Nje koment te shkurter per secilin person dhe ta shofim se sa jena qe e kuajme … lebih lanjut »

ANALIZA

35 Hari ke 2,575, 03:31 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik
Nje analize per ngjarjet qe ka ndodh ne zgjedhjet DHJETOR 2014 :

Se pari Urime Gjilanit per fitoren "madheshtore" dhe humbjen katastrofale te eShqiperise . … lebih lanjut »

Homer says

39 Hari ke 2,466, 10:20 Diterbitkan di Chile Chile Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik
YOU ALSO SAY ' KOSOVA IS INDEPENDENT' RECEIVE

25 FIRST ONLY … lebih lanjut »