Latar Belakang on/off

Daftar

 

Lanjut

Lanjut Dengan membuat akun ini, maka Anda menyetujui Ketentuan Layanan & Kebijakan Privasi

[MK] Prioritások mára

Hari ke 1,907, 06:24 Diterbitkan di Hungary Hongaria oleh eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Honfitársaim!

A tegnapi, illetve a mai napon egy eléggé szorosnak mondható ütközetben elfoglaltuk Romániától Máramaros régióját. Ez a kezdeményezés megtartása miatt volt fontos. A támadás ma reggel folytatódott is tovább, hiszen Erdélyt ütöttük be nem sokkal napváltás előtt. Ez azért fontos, hogy hozzuk, mert így, ha esetleg elveszítjük a Dobrogeában (ahol egyelőre szintén jól állunk) zajló felkelést, akkor is marad út a bukaresti olajhoz, így tovább élvezhetjük a 9 bónusz által biztosított termeléstöbbletet. Persze erre ne is gondoljunk, inkább védjük meg az RW-t is és akkor kettő irányból leszünk biztosítva, minimum 24 órán keresztül!

A mai katonai prioritások tehát a következőek:

1. Dobrogea RW magyar oldal.

2. Erdélyi csata.

3. Ha indul este ukrán RW, akkor magyar oldal.

4. A Mahilovskaya régióban indítandó fehérorosz RW felkelő oldala.

Ez utóbbinak az a magyarázata, hogy a bérleti szerződés értelmében csak és kizárólag Homelskayát tarthatjuk meg, a többi területet vissza kell szolgáltatnunk. Ez fog ma megtörténni és ezzel a feltételek teljesültek, így a swapot végleg lezártnak nyilváníthatjuk.

Az RW pedig azért élvez elsőbbséget a román fronton a közvetlen csatával szemben, mert a szövetségeseink folyamatosan a mi csatánkban ütnek, így mi tudunk az RW-re koncentrálni, megfelelően elosztva a rendelkezésre álló sebzést. Így van esély, hogy mindkettőt megnyerjük.

Végezetül némi külpolitika: az új orosz kormányt felkeresték külügyeseink és ők hajlandóságot mutattak a megbeszélésre, ezért holnap, azaz szombaton minden bizonnyal leülünk velük tárgyalni egyet. A téma természetesen az olaj bérlése lesz, hiszen bár jelenleg Munteniából megvan ez a nyersanyagunk, de mindenki tisztában lehet vele, hogy ez hosszútávon nem megoldás, hiszen az erővel megtartása jóval de jóval több forrást vinne el, mint amennyi hasznot hozna, így erre alapozni nem lenne túl bölcs dolog.

Még egy örömhírrel szolgálhatok: eMagyarország lakosságszáma a napokban ismét 6 ezer fő fölé emelkedett.

Maradok tisztelettel:
Istencsaszar
eMagyarország elnöke, kommunikációs miniszter

Ps.: a mai napon az Allami repjeggyar és a Csapdaceg Elharito Alakulat nevű orgokat visszaticketeltem, így azok immáron a gazdasági miniszter kezelésében vannak.
 

Komentar

zsebibaba2000
zsebibaba2000 Hari ke 1,907, 06:55

Végre tudjuk, hogy mi miért történik. Csak így tovább ICS!

Heidar
Heidar Hari ke 1,907, 07:01

Hajrá, hajrá

Borharisnya
Borharisnya Hari ke 1,907, 09:03

oroszok...
nc.

Eheslo
Eheslo Hari ke 1,907, 10:05

Felesleges jetibékét rotyogtatni, szépen le lehet őket nyomni.
Hátha még akarnátok is harcolni ellenük...
Az orgokról szűkszavúan nyilatkoztál:
Visszaticketelted KITŐL a két orgot és miért nem ticketeled vissza a többit is (119 van még ezen kívül), és adod át nyilvánosság előtt azoknak a közösségeknek, amelyek - nyilvános kontroll mellett - ezt használhatják?

Az állami cégeket a tolvajoktól miért nem veszitek vissza?
Adjatok ki listát kinél mi van és mit adjon vissza.
Minél előbb, annál jobb.

Istencsaszar
Istencsaszar Hari ke 1,907, 10:37

Az említett két org régebben konkrétan állami felhasználásban volt és egy ideje inaktívan állt. csak a hozzáférések keveredtek el, így nem volt kitől visszaticketelnem, mivel nem használta senki. Egyébként a többi nemzeti org listán szereplő org felülvizsgálatára is sor kerül és ahol gyanús dolgot tapasztalunk, az vissza lesz véve. De hogy kitől, azt nem lehet tudni, mert az adminok csak annyit tesznek, hogy megváltoztatják az emailt az elnök által megadottra. Nem árulnak el semmi többet.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Hari ke 1,907, 17:36

ICSmaxxx \o/

1224333
1224333 Hari ke 1,907, 21:24

valami gyokerkefe az egyik hunyadi org cimet is atirtatta.... milyen jogcimen?

kernem vissza

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Hari ke 1,908, 00:51

Palinkafozes lesz ma a prio.

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.