اولین مقاله اقتصادی دولتِ (AMIRGH)

Day 1,940, 06:08 Published in Iran Iran by amin rahmani

سلام و درود بر مردم شریف کشورم


بعد از حدود فکر کنم 2 سال دارم دوباره آرتیکل می دهم و بسیار خوشحالم که دوباره به جمعتون برگشتم. جمعیت ایران بسیار جوون شده و این نشونه خوبی هستش برای رشد برای 2-3 ماه آینده اما خب یک عیلی هم داره اونم اینه که اکثرا بنده را نمی شناسند و این کار را سخت می کنه 😃

یک تشکر از امیر می کنم که اعتماد کرد به بنده و این پست کلیشه ای شده را به من داد. گفتم پست کلیشه ای چون بخش اقتصادی بازی را آدمین از بین برد.

به همین منظور این دوره 2 هدف بسیار مهم را دنبال خواهیم کرد. اولین هدف آموزش مبانی اقتصادی به این قشر جوون و تازه وارد تا رجال سیاسی توی کشور کم نداشته باشیم و از استعداد و توانایی های این عزیزان هم استفاده کنیم.
هدف دوم ما این هستش که الگویی را برای اقتصاد بازی طراحی کنیم و با لابی که امیر و مجید و بقیه دوستان در خارج از کشور دارند بتونیم اقتصاد بازی را دوباره زنده کنیم. چون این بازی شعارش نزدیک شده به دنیای واقعیت هستش اما از بعد از ورژن 1 روز به روز داریم دور می شیم.

امروز بحث مالیات ها را به صورت سطحی توضیح می دهم و نکات تکمیلی را دوستان در کامنت ها یا شخصا به بنده گزارش بدهند مطالب این روزنامه و اقتصادی بعدی را کامل تر و آپدیت می کنیم.

خب ابتدا برای دیدن نرخ مالیات ها وارد لینک زیر می شویم:
http://www.erepublik.com/en/country/economy/Iran


اینجا هفت نوع جنس می بینیم و 3 نرخ مالیاتی



Income Tax:
این نرخ مربوط به حقوق شما هستش. یعنی اگر شما به عنوان مثال اگر این نرخ 10% باشد و شما 10 ریال حقوق در جاب مارکت می بینید این نشان دهنده این است که 10% از این 10 ریال به خزانه کشور واریز می شود و شما فقط صاحب 9 ریال حقوق خالص هستید..

VAT:
این نوع مالیات همان مالیات بر ارزش افزوده هستش. یعنی اگر شما به عنوان یک فردی که دارای سیتیزن ایران باشید جنسی را بخواهید به فروش برسانید باید مقداری از فروش را اتوماتیک وار به خزانه واریز کنید.
مثلا بخواهیم فودی را به قیمت 10 ریال بفروشیم چون نرخ مالیات ارزش افزوده 20% است ، 1.66 ریال اتوماتیک وار به خزانه واریز می شود و 8.33 ریال به حساب شما منظور خواهد شد.

Import Tax:
این نرخ مالیاتی مربوط به واردات کشور هستش. یعنی افرادی که سیتیزن ایرانی نداشته باشند اگر بخواهند محصولات خود را در بازار ایران به فروش برسانند باید ابتدا لیسانس کشور ایران را خریداری کنند. سپس جنس خود را در بازار ایران قرار می دهند. و پس از فروش جنس مقداری از فروش به حساب خزانه ایران به عنوان مالیات واردات منظور می شود.


امروز توضیحات کلی در مورد نحوه عملکرد مالیات ها را دادم. در مقالات بعدی نحوه سیاست گزاری دولت برای تعیین نرخ این مالیات ها را قرار خواهم داد.

نکته آخر: تیم اقتصادی برای این آموزش ها به افرادی که دانش این کار + وقت کافی دارند، نیاز دارد و همچنین برای طرح پیشنهادی به آدمین به کمک افراد با سابقه نیازمندیم. البته حقوق و مزایایی هم برای این منظور کنار گذاشته ایم که بعدا در موردش صحبت می کنیم 😛 😃



امیر حسین رحمانی
shahabmersedes@yahoo.com
روز1940
وزارت اقتصاد ایران مجازی