Latar Belakang on/off

Daftar

 

Lanjut

Lanjut Dengan membuat akun ini, maka Anda menyetujui Ketentuan Layanan & Kebijakan Privasi

[УеС] Наградна игра, савет УеС, предлози и ПП избори

Hari ke 1,913, 06:19 Diterbitkan di Serbia Serbia oleh Simonovic94


1. Наградна игра за чланове Уједињене еСрбије

Странка Уједињена еСрбија организује наградну игру у којој ће победник, месец дана од проглашења, добијати по 10 к7 тенкова и 1000 велнеса дневно! Право на учешће имају сви чланови Уједињене еСрбије који буду гласали за чланак, у коментару написали број гласа и путем објава (шаута) поделили ову вест са другима.

Сваки учесник добиће редни број једнак броју гласа за чланак, а победник ће се извући избором насумичног броја од додељених.

Следећи линк одвешће нас до странице наше странке, где можете постати наш члан: http://www.erepublik.com/en/party/ujedinjena-esrbija-2479/1


Срећно и надамо се да ће одзив бити велик!2. Представљање савета Уједињене еСрбије

Управно тело наше странке је, према статуту Уједињене еСрбије, савет, који одлуке доноси путем гласања. У њему су сви једнаки, и свачији глас једнако вреди. Следећи играчи тренутно се налазе у његовом саставу:

takimanija
csaba
Capone91
Omegalord
ivanhoe31
Chappy_88
Nikola Jankovic 89
Simonovic94
pakija
djolenc
sever_vetrovnik
momars
leop
zigazaga
purebg
Vojvoda Prijezda


Уједињена еСрбија има развијен програм омладине, где нуди могућност новим играчима да се опробају у политичким водама, виде како једна озбиљна странка функционише, али се на крају и забаве, јер је ово ипак игра, а наш је циљ да је играмо тако да нам буде занимљива. Ако сте заинтересовани за нешто више, слободно нам се јавите, јер ћемо сваком пружити прилику и са сваким радити на обострано задовољство.3. Предлози грађана

Недавно обновљена акција у којој грађани без политичке моћи дају предлоге како би еСрбија могла да се унапреди, уродила је плодом. Преносимо вам предлог играча AndrijaSrbija:

- Mој предлог је симултани напад Србије, Македоније и Русије на Иран. Македонија већ има отворени рат са Ираном, док их је Русија прогласила за Природног непријатеља. Србија има границу са њима преко линије Источна провинција-Хормозган и уз то слободан НЕ закон. Идеја је да се територије Ирана поделе између ове три земље, а посебно Србије и Македоније које би тако гомилале своје трупе према граници са Кином (и касније, евентуално Хрватском). Русија би узела регије богате шалитром и тако добила осми ресурс, а четврти за производњу оружија.
Уз то, руски напад би пре свега помогао Македонцима, који имају отворен рат са Грцима, а требало би да ускоро затворе рат са Турском. Србија не би требало да има већих проблема, јер би у питању био троструки напад, тако да не би било великог отпора са иранске стране. Након заузимања Ирана војске Србије и Македоније би се стационирале уз Пакистанску границу. Пакистан је велики пријатељ Србије и мислим да нам не би правили проблем око заузимања њихових регија на кракто време.
Прво би Македонија напала регију Балокистан и након њеног освајања моментално ставила НЕ закон на Кину (под претпоставком да је мирна ситуација на релацији МКД-Грчка). Македонија не би била усамљена у овом походу, пошто би Русија, сада као чланица ЦОТ-а, напала Кину са севера.
Са друге стране, исток Кине је препун могућих опасности по Кину, а неки од потенцијалних напада могле би да спроведу: Индонезија, САД и Бразил. Да се вратимо на Македонију. Ако би она заузела било коју пакистанску регију под контролом Кине изашла би на границу са Хрватском. План је да Македонија пусти регије Балокистан и Синд Пакистану, које би муњевитом акцијом заузела Србија и касније ставила НЕ на Хрватску. Србија би одвукла Хрватску са "кинеског ратишта" и тако оставила Кину саму против Македоније, Русије, Индонезије, а могуће САД-а и Бразила. Србија би обрисала (или не) Хрватску сходно интересима наше земље у том тренутку. Цела ова замисао има идеју рушења последњег упоришта ЕДЕН-а, Азије, примарно Кине. Потребо је много координисања и памети да би оваква акција успела,али ја мислим да је вредно покушаја. о7

И ми мислимо да је ово вредно покушаја, па смо зато објавили Андријину идеју. Право да утичу на државне одлуке имају сви играчи, а не само узак круг тренутних моћника, па смо зато отворили врата свима заинтересованима. Верујемо да садејство државе и играча, као и већа контрола истих над влашћу, може донети добро нашој заједници, па позивамо сваког ко има икакав предлог како Србија треба да функционише, да то и учини путем следеће анкете, а за добре предлоге ми ћемо се и сами заложити и представити их јавности.

Анкета за давање предлога: http://tinyurl.com/cmnkxvf4. Избор за председника партије

Савет Уједињене еСрбије је одлучио да своје поверење да играчу LorD.Omega
па Вас позивамо да сутра гласате за њега.
Омега је добар политичар и вредан радник са доста нових идеја.
Овим се још једном доказује да УеС није странка затвореног типа и да се окрећу једни исти људи већ да свако ко се докаже и напорно се труди може да напредује.Савет Уједињене еСрбије 

Komentar

Simonovic94
Simonovic94 Hari ke 1,913, 06:20

За узвик:
[УеС] Наградна игра, савет УеС, предлози и ПП избори
http://www.erepublik.com/sr/article/-1-2212358/1/20

Capone91
Capone91 Hari ke 1,913, 06:23

Ako ne budem JA pobednik, desice se neko gepekovanje : P

eBradonja
eBradonja Hari ke 1,913, 06:21

Zamalo prvi!

pakija
pakija Hari ke 1,913, 06:22

ima me u upravnom oboru ima vote

AndrijaSrbija
AndrijaSrbija Hari ke 1,913, 06:44

o7

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Hari ke 1,913, 06:51

Уједињена еСрбија, права странка за нове снаге.

о7

Dupko
Dupko Hari ke 1,913, 06:52

Dupko voli strnku zato pati jer on srecu nema a nagrada se sprema, Nije mala nagrada a on beba samo i jos ni da guce a tenkovi i hleb put svoj traze pa ga zaobilaze Sta da radi da ga vide da mu bace dosta hleba a tenkice ako treba gugugu

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,913, 06:52

Постављањем Омеге за председника, чини ми се да шаљете поруку СПЛ и Заједно да ни овог месеца неће бити разговора о обнови сарадње. Да ли сам у праву?

purebg
purebg Hari ke 1,914, 01:47

A замисли тек да сам се ја кандидовао :РР

Dupko
Dupko Hari ke 1,913, 06:55

Nisam mogao da procitam dok mi seka nije rekla zato glas svoj dajem v13 gugu

zigazaga Hari ke 1,913, 06:55

Komentar dihapus

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Hari ke 1,913, 06:56

Ниси у праву, Страхињићу, постављањем Омеге за председника немамо намеру да пошаљемо никакву поруку.

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,913, 17:16

hahahaha

zigazaga
zigazaga Hari ke 1,913, 06:56

lol, odredjeno je da Omega ide za pp jso pre vise od mesec dana.
Guranjem u prvi plan mrzitelja UeS-a i onih koji pokusavaju da budu duhoviti na racun tudjeg fizickog izgleda, bez da su nam se predstavili svojim, i nikakvim ogradjivanjem od one sramote, msm da su Zajedno i SPL pokazali da stoje iza svojih reci... :)

Capone91
Capone91 Hari ke 1,913, 07:36

Odredjeno dok je jos uvek imao kaput xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,913, 09:40

Од када је склопљена коалиција, УеС није контролисао своје чланове "мрзитеље" СПЛ. Иако сам, као председник СПЛ, послао предлог о коалиционом споразуму којим би се забранила међустраначка препуцавања између странака у коалицији, УеС је исти одбио без обавештења због чега.

Сада, било би претерано очекивати од СПЛ да се јавно извињава због личног става појединаца, с обзиром да се УеС никада није ограђивао од тешких речи упућених ка СПЛ.

Постоји опција да се односи једноставно рестартују и покрену буквално са нулте тачке, или да сујете поново превладају и да на даље прекинемо сву званичну комуникацију и дефинитивно искључимо могућност обнављања сарадње.

Као будући председник СПЛ, напомињем да ће ова странка бити спремна на разговоре са УеС уколико УеС буде сматрао да је први начин бољи за решавање нерешених проблема.

ChappyPFC
ChappyPFC Hari ke 1,913, 16:41

Upravo to je greska u koracima, ako treba koalicija da se odrzava na sporazumu o ne prepucavanju onda to u samom startu nije zdrava koalicija, a te price o sujeti su vise dosadile i adminima, to sto mene neko zajebe i ja posle necu sa njim da idem ponovo nije sujeta...jednom me zajebi sram te bilo, drugi put me zajebi sram me bilo.

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,913, 17:17

Mustafa je lepsi od Balije bega xD

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,913, 17:18

Mustafa, opet se otvoreno dajes na izvolte kao prava kamenjarka

naturaIMystic
naturaIMystic Hari ke 1,914, 01:38

haahahaha.. od kada ima ovoga


komentari na komentar

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,914, 04:08

Ти си као кандидат НСС за председника Србије молио људе да гласају за УеС, боље ћути. И поново вређаш, докле? Дођи на неки скуп, ево сутра СЈеБ организује, ту је твоја екипица. Смеш ли доћи девојчице?

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,914, 06:19

Мустафа, наравно, све за помирење странака и добробит Србије. Ти се не можеш увредити јер намаш образ. : )
Па на прошлом скупу си се усрао кад су ти рекли да стижем...
Како кажеш, ми смо брдско-планинске сељачине, протерао си нас из Биограда xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,914, 06:34

Цурица која не сме да дође ни на један скуп прича неком о уплашености, стварно смешно.
Пошто је ионако мушко друштво претежно на скуповима, таман би нам требала једна цурица као што си ти да мало смањи разлику :)
Тако да батали демагогију и дођи на скуп, па да видимо ту твоју храброст :)

А док не скупиш лоптице за тако нешто, иди моли људе да гласају за УеС. Кандидовао си се за председника мимо воље својих другова, попушио огромну бананицу (као и увек) и онда почео да плачеш и кукаш и молиш људе да гласају за УеС, чак си и чланак написао, па га обрисао од срамоте.

Од данас те заиста игноришем у потпуности, од овог коментара јер немам више жеље да се расправљам са ликовима као што си ти. Нити сам те поменуо, нити је текст о теби, али ти си се нашао прозваним да и даље вређаш и провоцираш. Очигледно је да имаш неки комплекс од мене, тако да се носи сам са тим проблемом, ја не могу да ти помогнем.

ПС
Без обзира на то што ћу те потпуно игнорисати убудуће, и даље те чекам да ми на скупу поновиш све што си ми писао овде, не брини за то колико ћу бити уплашен док те будем чекао ;)

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,914, 06:51

Мустафа, ја сам био на скуповима, али само одабрано друштво.
Не желим да будем у друштву са наркоманом попут тебе. Верујем да би за 1 грам дроге свашта урадио, а чујем нестајали су телефони и капути на скуповима...
Не за УеС него за Пријезду, јер је добар и паметан момак.
Молиш за сарадњу овде по коментарима и радиш као оне девојке испред Еконоског факултета xD

Бачи ту дрогу, ђаволи је попили xDDDDDDDD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,914, 07:29

Јбг, цурица се уплашила да не попије преко рибице од наркомана. Ништа ново...

:)

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,914, 07:44

Ко се још боји турака, Мустафа? xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,914, 07:51

Не знам, ја их се свакако не плашим. Ти ми реци цурице, видим да си плашљива :)

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,914, 07:54

Ај врати коњу главу па правац Драјзерова. Озбиљно си заглибио...

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,914, 08:10

Хоћу, чим ти вратиш свињи главу и посетиш Палмотићеву :)

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,914, 08:15

Опет ће те истерати из СПЛ, па ћеш молити да се вратиш xD
Ови из геј заједно су те баш унередили...пробушени патриЈота xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,914, 13:22

Иди пиши чланак да се гласа за УеС :)

United States Of Serbia
United States Of Serbia Hari ke 1,914, 13:26

Дајем 0.25 да не прдиш Мустафа xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Hari ke 1,915, 02:15

Ма не лажи цурице, волиш ти кад ти мушкарчина прдне у уста :)

djoks666
djoks666 Hari ke 1,913, 07:10

17

danijelkg
danijelkg Hari ke 1,913, 07:15

o7

Rastko1991
Rastko1991 Hari ke 1,913, 07:17

Rastko1991
Rastko1991 Hari ke 1,913, 07:18

19

momars
momars Hari ke 1,913, 07:18

o7

leop
leop Hari ke 1,913, 07:22

Уједињена еСрбија, права странка за нове снаге.

о7

sastelaki10
sastelaki10 Hari ke 1,913, 07:26

V21 + S odavno ali sad je 1834 + shout

memi.buraz
memi.buraz Hari ke 1,913, 07:51

v27 sub je bio davno Shout

ChappyPFC
ChappyPFC Hari ke 1,913, 08:09

sa omegom na celu sacuvacemo svoje kapute jer on zna kako \o/

TrigerSRB
TrigerSRB Hari ke 1,913, 08:26

30/1834

o7

Zemlja Cuda
Zemlja Cuda Hari ke 1,913, 08:51

v 33
shout

Z4rkO
Z4rkO Hari ke 1,913, 09:02

v34 sub stari

bogyns
bogyns Hari ke 1,913, 09:19

v36

Jinky Jonston
Jinky Jonston Hari ke 1,913, 09:41

Мој глас је 37...

Peca011
Peca011 Hari ke 1,913, 09:43

Glas 38

Strahinja Strasni
Strahinja Strasni Hari ke 1,913, 09:46

39

LorD.Omega
LorD.Omega Hari ke 1,913, 10:07

Доследни до краја, нашим ставовима и идејама, са жељом за сансом, да урадимо несто боље за нашу земљу, сложно и заједно улазимо у нови круг, нови месец. Будите спремни, спремамо изненађења..

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.