Háttérkép be/ki

Cei trei magi de la Rasarit [ partea a II a ]

14 12 órával ezelőtt Románia Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás

Partea I

Trecusera déjà cateva zile de cand cei doi calatori se indreptau spre nestiut , rupti de foame si cu setea astamparata doar de aversele ce … több »

Spy Office - Recomandari pentru templieri. Material primit pe mail.

18 2 napja Románia Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás

Bună ziua, voinicule!Dacă ești Templier, îți recomand să continui lectura. Dacă nu… nu pune paie pe foc, încerc să fiu cât pot de obiectiv.


Să începem cu începutul: inițial, când am început să joc, am intrat în UM Templierii doar pentru

több »

Cei trei magi de la Rasarit [ partea I ]

35 2 napja Románia Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozásPe vremea cand se ingana precambianul cu mezozoicul iar Malika Ela se pregatea sa intre in joc, intr-o tara indepartata numita Idiolandia se nasteau 3 prunci al caror viitor avea sa marcheze pe vecie soarta lumii virtuale.

Nasterea lor avea … több »

Spy Office

36 2 napja Románia Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás

Dupa comentariile pe care le-a provocat articolul pe care l-am publicat ieri, si in stransa legatura cu discutiile pe care le-am avut pe chat cu o serie de useri romani, mi-am dat seama ca problemele romanilor sunt multe si marunte, de la clonari

több »

Studiu de caz : clonele si personalitatea multipla

122 3 napja Románia Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás

Astazi vom prezenta cazul unui jucator care a dezvoltat o personalitate multipla, Zmeurica, ce vede clone nu doar acolo unde ar trebui sa le vada – in portofoliul sau – ci peste tot in jurul sau. Acestea, clonele, ii afecteaza feng-shuiul, ii

több »