Háttérkép be/ki

[Destroyer91] Кандидатура за председника еСрбије!

125 Nap 2,268, 04:31 Published in Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzések


Поштовани грађани еСрбије, овом приликом желим да вам се представим као један од кандидата за место председника еСрбије. У овом чланку покушаћу да вас убедим, зашто баш свој глас да дате мени.

[img]http://www.dodaj.rs/f/2s/is/3djI302v/[/img] … több »

Prljava igra!

173 Nap 2,220, 05:25 Published in Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzések

Postovani gradjani eSrbije u ovom clanku cu pokusati da vam objasnim zasto stranci koja je najbrojnija u eSrbiji ne pripada to mesto koje zauzima. Stranka Samo Srbije je nekada bila fer igrac, i u toj stranci imam dosta prijatelja koji su cinili

több »

Skinite maske!

116 Nap 2,210, 08:52 Published in Serbia Serbia Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzések
Svi ste, verovatno, vec upuceni u aferu koja pogadja savez i eSrbiju. Mofa tim iz proslog meseca je pokusao u svom poslednjem clanku da priblizi narodu eSrbije trenutna desavanja u savezu, ali vecina onog sto su napisali je LAZ!


több »

Poklon stare majke!

18 Nap 2,098, 02:32 Published in New Zealand New Zealand Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás


Vreme po malo oblacno, al jos se zvezde vide kroz crne oblake kako se ogledaju u mesecu i obasjavaju tihu i mracnu noc. Ulice puste i duge, 3 minuta do ponoci, a ja se vracem sa posla. Kratkim i teskim koracima prelazeci metar po metar, … több »

De ces da ga meris sa Crncima ?

42 Nap 2,080, 05:13 Published in New Zealand New Zealand Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás


Pre samo deset dana stigao sam na ovo malo ostrvo, ili kako ga ovde nazivaju nas mali raj. Nikada nisam ni znao sta to znaci, zasto ljudi uopste napustaju svoju maticu (eSrbiju)? Ides ratujes za neku zemlju koju znas sa slike, ili si procitao u … több »