Háttérkép be/ki

Újság bemutatása

Wiki oldal megnyitása

Ziarul Ministerului Educatiei Moldova
Moldova Ministry of Education newspaper

Aproape gata+ ajutoare pentru tineri

20 Nap 2,443, 02:18 Moldova Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás

După-amiază frumoasă de iulie. Plictiseală. Soarele-mi încălzeşte plăcut spinarea dîndu-mi ghes să fac o plimbare prin parc, printre copaci, la aer curat şi linişte. Da' parcă-s nehotărît; păi ce, copacii m-au făcut pe mine?! Nu dom'le, cafeaua şi ţ

több »

Învăţăm să alegem corect :) + ajutoare pentru tineri

23 Nap 2,436, 11:36 Moldova Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás

Bună seara eMoldova!

După cum bine ştiţi, abia o să mai cînte cucoşii de v'o două ori şi avem din nou alegeri pentru congres. Ştiut fiind faptul că cei aleşi în congres sînt deosebit de importanţi pentru bunul mers al ţării, ne-am gîndit să

több »

Ediţie de week-end+ ajutoare pentru tineri

29 Nap 2,432, 10:09 Moldova Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás
Am observat acum cîteva zile că sînt persoane cărora cînd li te adresezi, musai să o faci cu mare atenţie, că-s fragile precum o piersică şi mintenaş pun buziţa; să nu mai … több »

Puterea muzichiei [exercitiu de "canto"]

29 Nap 2,429, 05:51 Moldova Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozás
Imediat ce părăseşti Spinarea Cîinelui din Sibiu( un fel de uliţă pietruită ca la ţară, urcînd şi coborînd peste casele încastrate în zidul cetatii, de unde … több »

Şi veseli şi bogaţi[concurs]+ ajutoare pentru tineri

16 Nap 2,425, 04:15 Moldova Bulvár és szórakozás Bulvár és szórakozásMă trezesc azi dimineaţă(ca de altfel în fiecare dimineaţă), cu un vag sentiment de, hm... înălţare!Şi cu un zgomot supărător în urechi, provenit de la o ceată de experţi … több »