Ambijent uključi/isključi

Избори за Претседател

76 Dan 2,661, 11:06 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Малце ми беше досадно а гледам дека нешто слабо кандидатури има па еве една од трета гледна точка.
Сите сличности со постоечки личности се случајни. Освен оние кои не се.[img][/img]

čitaj više »

АНКЕТА ЗА ДИКТАТОР

62 Dan 2,654, 09:32 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Се надевам дека сите имавте можност да прочитате и да се информирате за новите промени. Кој не прочитал еве .

Па така само прашање на време е кога некој од страна т.е. јужните ќе ни

čitaj više »

Elite Military Unit PRC Recruiting

69 Dan 2,642, 04:14 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja

Hello citizens of the new world. This article will present you the new Elite military unit PRC.Two week after our creation we

čitaj više »

ПРЦ во Македонски стил

43 Dan 2,589, 16:37 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Ќе кажете многумина дека ова што се случи во оваа рунда е имбецилно , дека се трошат во непотребна битка за 50 голд место да се договорат , но малце сеир не е на одмет деновиве :D
пс: остајте нешто за грците ќе треба и против нив да се пука :D

Ал

čitaj više »

Заработете пари со Вотерс Клубот

20 Dan 2,540, 10:07 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоздрав на сите.
Сигурно многу од вас сте слушнале веќе за Вотерс Клуб , но не сте се потрудиле да дознаете повеќе. Еве ви шанса за тоа.

Да почнеме од почеток. Што čitaj više »