Ambijent uključi/isključi

Donacije kongresnikov

10 Dan 829, 13:28 Slovenija

Za nami so kongresniške volitve, kjer je malce pod pričakovanji glasovalo 1200 državljanov eSlovenije. Kot že po navadi, je tudi ta mesec od kongresnikov pričakovano, da nagrado, ki so jo dobili z izvolitvijo donirajo na [url=http://www.erepublik.

čitaj više »

Država podarja orožja za bitko v Upper Austriji ! [EDIT: Konec doniranja orožij]

348 Dan 826, 05:14 Slovenija

Pravilno ste slišali. Zaradi razbremenitve slovenskega orožarskega trga ter strateške pomembnosti te bitke, se je slovenska vlada odločila, da bo tokrat podarjala orožja prav vsem državljanom eSlovenije.

Kaj morate storiti, da dobite orož

čitaj više »

Obrambni sistem, visoki skilli in izvoz

9 Dan 824, 06:15 Slovenija

Spoštovani Slovenci in Slovenke,

prvič vam tu uradno pišem kot novi minister za gospodarstvo. Nekaj dni nazaj sem to mesto prevzel od ElDavida, ki je delo resnično dobro upravljal in upam , da bom te velike čevlje kar se da dobro zapolnil.

čitaj više »

[Projekt] Zavod za zaposlovanje

10 Dan 823, 13:15 Slovenija

Spoštovani državljani Republike Slovenije!

Pred dobrima dvema tednoma je v Sloveniji nastala nova organizacija, ki bo pomagala ublažiti krizo. Nastal je Zavod za Zaposlovanje Slovenije pod taktirko Matevzs1. Deluje pod okriljem Slovenske Univerze

čitaj više »

[Projekt] Doniranje sobotne plače

12 Dan 823, 01:12 Slovenija

Spoštovani državljani in državljanke,

Zopet je tu sobota, zato vas zopet prosimo, da se udeležite akcije doniranja sobotnih plač. Akcija, ki se je že izvajala tudi že pred okupacijo eSlovenije je seveda prostovoljna. Z zbranimi sredstvi bomo plač

čitaj više »