Ambijent uključi/isključi

А К Ц И Ј А [завршена]

133 Dan 1,927, 01:58 Makedonija (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Првите 100 што ке стават суб добиваат по 2-Q7 тенкчиња.....

Пишете го во коментар бројчето и тенкчињата ви се паркирани

čitaj više »

Akcija dve Q7 tenkcinja za glasce

398 Dan 1,911, 09:24 Makedonija (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

1.Vote
2.Sub
3.Shout
Pisi vo komentar brojce i dobivas 2 tenkcinja....

čitaj više »

Договор на дело за тренинг

22 Dan 1,758, 02:24 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Ако го земеме поефтиниот договор со 50% , значи имаме моментално дадено по 1 голд дневно, и ако вежбаме со сите тренинзи излегува овака...
пред--0.19+1.49+1.79 = 3.47г
потоа--3.47/2 = 1.735г плус тие 30 голд што се платени
значи дневно иде по 2,

čitaj više »

МОЖНО ЛИ Е ОВААААААААА

10 Dan 1,289, 10:28 Makedonija (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!!!!!!!!!!!


Отидов да си чекам болница во UNITED EMIRATES и видете што ми се случи????
На петтата рунда требаше да има болница кај емиратите, а биткава се прекина и ја добија емиратите иако губеа со 3:0............

http://

čitaj više »

eБебиња.......ЧИТАЈТЕ.....и сите останати

11 Dan 1,274, 03:58 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво

Вчера од кога го прочитав последниот туторијал за еБебињата имам една забелешка, им пратив порака на тие што треба да алармираат но никој не ми врати. Вака сега........

Новите играчи можат комотно да се тепаат во битките не гледам причин

čitaj više »