Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

[МзИ] Препораки за еМакедонците за Ноември

51 Dan 2,542, 12:06 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Драги еМакедонки,
Драги еМакедонци,

Добредојдовте во новото издание на Министерството за Информирање кое воедно е и последно за време на овој мандат
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

čitaj više »

[MзИ] – Вести од Аурора - Нов Генералштаб

25 Dan 2,535, 16:12 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

(забелешка пред да почнете со читање, ова е само превод на оригиналната статија објавена од весникот на Аурора)čitaj više »

[МзИ] – Резултати од Турнирот

63 Dan 2,535, 14:31 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Почитувани

Во ова издание на Министерството за Информирање ќе читате

1. Резултати од турнирот за играчите од еМакедонија
2. Резултати за државите
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

čitaj više »

[МЗИ] Препораки за нов турнир – Епско војување

19 Dan 2,526, 12:12 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Почитувани Македонци!

Време е да се објаснат некои работи за турнирот кој доаѓа и да се појаснат извиците кои беа присутни во вчерашниот ден за да се пукат или да не се пукат за турнирот.

1. Земјите ќе бидат рангирани според просечниот број

čitaj više »

[МЗИ] Нов турнир – Епско војување (EDIT: дво-кликери, не пукајте за време на турнирот)

29 Dan 2,525, 04:42 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


ЕДИТ, за тие што немаат време за читање
Ако не планирате да пукате многу за време на турнирот, тогаш подобро воопшто да не пукате (нула престиж поени) ако сакате да помогнете на еМакедонија.
(Важи и за тие со странско државјанство … čitaj više »