Ambijent uključi/isključi

Maqedone o bythegrisur....

3 Dan 2,722, 00:15 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Kori i portokalise kendon :

https://www.youtube.com/watch?v=okmGzwc5V5o

čitaj više »

Thone keshtu do jete stadiumi "Loro Borici"

0 Dan 2,721, 09:20 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Mire do qe qe pjesa prapa portes te ishte e plote,por gjithsesi me mire se fare eshte dhe keshtu:
https://www.facebook.com/edirama.al/videos/vb.138734771522/10152920422146523/?type=2&theater

čitaj više »

Elhaida Dani - I'm alive (Albania) 2015 Eurovision Song (TOP3)

2 Dan 2,685, 01:58 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Djema votojeni dhe shperndajeni sa me shume kete vidio se perfaqsuesja jone ndodhet TOP3

https://www.youtube.com/watch?v=lZJdWUmxxZw

čitaj više »

Skenderbeu (4.5 minuta pjese te ndryshme nga filmi)

11 Dan 2,665, 12:30 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

https://www.youtube.com/results?search_query=skenderbeu+pjese+nga+filmičitaj više »

Free Kosovo. Kosovo is Albania

27 Dan 2,474, 03:01 Objavljeno u Turkey Turkey Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

Kjo eshte ora e liris,kjo eshte ora e Kosoves, o burra per mbi ta o djemačitaj više »