Ambijent uključi/isključi

До кај стигнавме со плативе бе?!

2 Dan 1,851, 05:22 Makedonija (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Што се случи со плативе наши бе?!
Од кај до кај стасавме!
12 МКД најногу за плата?!
Срамота!
Кај се платите од 35МКД?

http://prntscr.com/m5ntc

Еве од мене една плата 35 МКД па кој ке биде среќникот..

http://prntscr.com/m5nw7

Дај по
čitaj više »

Свежи анимации ајмо! :)

0 Dan 1,826, 06:46 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Кога ке се засрамам од некоја изгубена борба

Кога мислиш дека ке
čitaj više »

Кандидатура за претседател

0 Dan 1,824, 15:16 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

............................................Кандидатура за претседател.....................................

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Subskribe
Ако в

čitaj više »

Повторно анимации :D

1 Dan 1,821, 13:56 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Повторно неколку анимации.
Суб/Воте ако ве насмеаа. :D

Што ми се иди да направам кога некој зборува дека е добро да изгубиме од Албанија.

Кога ке ме фатат како зборувам дека е
čitaj više »

Поделба на q1 q2 храна Голд Мкд[Завршена]

57 Dan 1,821, 09:12 Makedonija (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Мала поделба.. Трае само 24часа(Може и порано зависи како ке ми дојде со продуктиве)
Во оваа поделба ке доделам храна q1 i q2.
q1 храната ке се доделува по 30
q2 храната по 50
Голдс 3
Значи голдс ке се дели на 3 играчи мора да бидат под 25лвл
čitaj više »