Ambijent uključi/isključi

[MoEd] Udhezues per luften guerile/Guide to Guerrilla fight (SQ/EN)

8 Dan 2,450, 11:29 Albanija Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Faleminderit Code-Y dhe Departamentit te Edukimit te eSHBA qe me lejuan ta kopjoj artikullin e tyre.
Versioni origjinal eshte ketu: http://www.erepublik.com/en/article/-doe-guide-čitaj više »

[MoEd] Shtepite : Mesim - Houses : Tutorial (SQ/EN)

20 Dan 2,439, 08:37 Albanija Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Përkthimi u mundësua nga: Endritt Zekka

Pershendetje shqiptar te nderuar,

Eshte e logjikshme te flasim per shtepite ne kete mesim : industri e re,resurse te reja, … čitaj više »

[MoEd] Kontrata e trajnimit : a eshte per ju ? (SQ/EN)

19 Dan 2,435, 10:17 Albanija Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Përkthimi u mundësua nga: Endritt Zekka

Pershendetje shqiptar te nderuar,

Sot, vendosa te flas per kontratat e trajnimit.Tani eshte paksa e veshtire te publikoj … čitaj više »

[MoEd] Ekskluzive Brenda Panelit Te CP (SQ/EN)

10 Dan 2,429, 11:10 Albanija Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Përkthimi u mundësua nga: Mustafa XXL

Pershendetje eShqiptar te nderuar,

Sot: une kam vendosur të flas për diçka që pak njerëz kishin qasje në, por shumë njerëz duan … čitaj više »

[Kravenn]Kupa e re e botes(finalja) : donacionet ne ushqim dhe arme (SQ/EN)

13 Dan 2,424, 12:31 Albanija Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Përkthimi u mundësua nga: Endritt Zekka
Pershendetje eShqiptar te nderuar

Sot,do ju shkruaj lidhur me garen qe po zhvillohet tani(Kupa e re e botes:finalja)
Adminet … čitaj više »