Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Re: Не знаете каде за Нова Година?!

15 Dan 1,501, 08:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Контра реплика на оваа статија


Па прашајте го чико Струме, воедно и нашиот кум.Добредојде

čitaj više »

Вистината за ХАГ!

6 Dan 1,492, 10:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Статијата ќе содржи само еден видео клип...за тие што не го имаат во меџувреме погледнато...Нема да зажалите ако го изгледате до крај.


===>Linkot<===


~Ѕорѕ мајкал...oовај.

čitaj više »

Почнав да пишувам статија...и

10 Dan 1,453, 00:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

...и напрајв видео :S


КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС~Троопер

Чека

čitaj više »

*[ПОМОШ]*Апел до сите хумани луѓе.

45 Dan 1,429, 11:17 Published in Turkey Turkey Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

>>>Дваесет и пет годишната Ивана Павлеска боледува од leucosis niniymphohiastica acuta (ANLL) .Тогаш кога Ивана помисли дека ја победи својата болест, после две години и осум месеци истата се врати. Примена е првата терапија, а з

čitaj više »

*[Низ Слики]* Македонија СЛАВИ!

13 Dan 1,394, 17:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Статијава е да соберам што повеќе суб и воте...

Овај... абе зае8и суб зае8и вот, него дај ставајте во коментари слики од славењето низ целата наша Држава. Идејата ми беше да имаме еден вид како АРХИВА на слики од различни градови, при бидејќи е мн

čitaj više »