Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Vo vesnicite e vistinata!

CoT за еМакедонија! [mbb]

41 Dan 2,000, 10:04 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Поради голема дискусија кај нас а и од нашата најјака[/čitaj više »

Podelba na hrana! Food giveaway! SHOUT people! Its OVER!

231 Dan 1,921, 08:28 Makedonija (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

МКД

Вака сега, со цел што побрзо да го освојам ММ медалот решив да направам поделба бидејќи со ММ акциите некако не одеше! Процедурата е стандардна, на секој оној што ќе остави број на
1 суб
2 воте
и да даде по еден SHOUT и да ме додаде за при

čitaj više »

Медиа могул акција!

2 Dan 1,909, 08:28 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Сите сакаат ММ Медал, највероватно и ти!

Базирано е врз взаемна помош и навистина е лесно!
Ставете суб кај мене и пишете порака со број на суб, и јас ќе ви вратам! :)
Првото нешто што треба да го на … čitaj više »

Апел до постарите и поискусните еРеп играчи! [mbb]

19 Dan 1,853, 06:10 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Овој апел се однесува до сите постари, поискусни и "побогати" еРеп играчи.

Вака сега, baby boom акцијата беше супер, успешна, сите ги прифатија бебињата и ќе се гражт за нив тоа е ТОП! Бидејќи тие се иднината на еМакедонија, идните воини, политича

čitaj više »

Нов во водите на новинарството

2 Dan 1,822, 09:17 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Здраво на сите, мислам дека редно време беше да направам и јас весник, за поделби да организирам немам СЕУШТЕ, но мислам дека нема да ве чини ништо ако мавнете по еден суб. :) Ќе се потрудам да бидам иновативе … čitaj više »