Ambijent uključi/isključi

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

43 prije 5 dana Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре,

Српска Народна Одбрана, након преброђене турбуленције која је захватила нашу странку, а коју смо брзо окончали, поново суверено стоји на политичкој сцени еСрбије. То док … čitaj više »

Српска Народна Одбрана - Конгресни избори + подела 20 ку7 тенкова!

90 Dan 2,560, 14:26 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Помаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома успешан за нашу странку. Успели смо да се вратимо у топ5 и уђемо у конгрес. Савет Српске Народне Одбране се конституисао и овом приликом позивам све … čitaj više »

[СНО] Ово је наш ЦОУ + подела 100 ку7 тенкова!

158 Dan 2,529, 01:00 Objavljeno u Serbia Serbia Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepublikuПомаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома турбулентан за нашу странку. Прошли месец нисмо успели да уђемо међу топ5, али овај … čitaj više »

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

17 Dan 2,520, 19:44 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeДраги чланови СНО,

Пред нама су још једни избори за председника странке, и са задовољством вас обавештавамо да је Централна Отаџбинска Управа изабрала за кандидата Будалимира. На вама је да свој гл … čitaj više »

Пет година Српске Народне Одбране + подела 35 к7 тенкова

164 Dan 2,497, 15:49 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре,

Као да је јуче било када се наша дружина окупила и основала Српску Народну Одбрану. Изгнаници из Српске Конзервативне Странке, странке која је нашим протеривањем изгубила … čitaj više »