Ambijent uključi/isključi

Пет година Српске Народне Одбране + подела 35 к7 тенкова

32 prije 6 sati Published in Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре,

Као да је јуче било када се наша дружина окупила и основала Српску Народну Одбрану. Изгнаници из Српске Конзервативне Странке, странке која је нашим протеривањем изгубила … čitaj više »

НиколаПартизан - Председник

47 Dan 2,449, 09:33 Published in Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeДа се представим, ја сам Никола. Студент сам I године економије. еРепублик сам почео да играм још 2010. године на позив друга да му будем реферал. Међутим тада ми ово није било занимљиво и престао сам … čitaj više »

Упознајте нас - Централна Отаџбинска Управа - Подела 30к7 тенкова

76 Dan 2,437, 13:29 Published in Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeЦентралну Отаџбинску Управу Српске Народне Одбране чине поуздани и млади људи уз неколико ветерана којима је еСрбија на првом месту. Ми се не разликујемо од обичних чланова наше езаједнице. Ратујемо и … čitaj više »

[СНО] НЕДЕЉНА ПОДЕЛА 25 КУ 7 ТЕНКИЋА - ЗА БОЉЕ еСУТРА!

115 Dan 2,424, 07:18 Published in Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоздрав драги пријатељи,

одржава се још једна од многобројних подела Српскe Народне Одбране.
У новоформираној влади наши … čitaj više »

Осврт Српске Народне Одбране на председничке изборе

21 Dan 2,420, 07:05 Published in Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Помаже Бог браћо и сестре,

Као што и сами знате прошли су још једни избори за председника. Предходни месец је био јако турбулентан на нашој политичкој сцени и многе ствари су већ о томе речене. Ср … čitaj više »