Ambijent uključi/isključi

[СНО] Парламентарни избори јул 2015. + подела 50 к7 тенкова

167 prije 4 dana Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре

Као што знате браћо и сестре, дошло је време за нове парламентарне изборе. Српска Народна Одбрана излази чиста образа на ове изборе. Ми се трудимо да урадимо све што је у … čitaj više »

[СНО] Повратак Српске Народне Одбране + Подела 70ку7

252 Dan 2,779, 02:39 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре,

Српска Народна Одбрана је поново у еKoгресу еСрбије захваљујући ВАШОЈ помоћи. Да није био ВАС, наших симпатизера ми не бисмо трајали све ове године. Препознали сте наш … čitaj više »

[СНО] ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ + ПОДЕЛА 150ку7 ТЕНКОВА

269 Dan 2,772, 07:40 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома успешан за нашу странку. Успели смо да се вратимо у топ5 у коме се надамо да ћемо и остату уз Вашу помоћ. Српска Народна Одбрана је једина деснича … čitaj više »

[СНО] Подела 50ку7 тенкова + недељна подела 20ку7 тенкова

108 Dan 2,765, 02:51 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре

Српска Народна Одбрана поново се враћа на место које јој припада у политичком животу еСрбије. Уз вашу помоћ, јер сте препознали наш труд и залагање за напредак еСрбије, п … čitaj više »

[СНО] Подела 50ку7 тенкова + недељна подела 20ку7 тенкова

145 Dan 2,759, 08:26 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПомаже Бог браћо и сестре

Српска Народна Одбрана, нажалост није успела прошли пут да остане у топ 5, али уз вашу помоћ моћићемо да се вратимо на место које заслужујемо. Тренутна констелација је та … čitaj više »