Ambijent uključi/isključi

МУП-црна листа i представљање тима

108 Dan 2,671, 10:51 Objavljeno u Serbia Serbia Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepublikuМинистарство Унутрашњих Послова обавештава да се недавно појавио нови спамер.
Рец је о играчу "diablo brate"
Линк профила:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/čitaj više »

[МУП еСрбије] Преваре,квислинзи и Црна листа

55 Dan 2,661, 20:06 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани еСуграђани и еСуграђанке,
У задњих пар дана смо били сведоци разних малверзација и којекаквих непоштених радњи. Министарство Унутрашњих Послова је добило доста пријава … čitaj više »

[МУП еСрбије] Нови преварант на црној листи - допуњено

82 Dan 2,649, 12:38 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeМинистарство Унутрашњих Послова обавештава да је тренутно активан нови преварант. Под именом KnindzaKrajisnik1, овај човек без образа и морала шаље поруке овакве саджине м … čitaj više »

[МУП] - Уводно обраћање

5 Dan 2,608, 10:57 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани еСрбије,пожтовани председниче

Са поносом вам могу представити тим који ће водити Министарство унутрашњих послова еСрбије у мандату председника Pakija и план рада МУ … čitaj više »

[МУП] Обавештење - црна листа

57 Dan 2,519, 04:59 Objavljeno u Serbia Serbia Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepublikuПоштовани грађани еСрбије,

Министарство унутрашњих послова и у овом мандату наставља да ради на заштити наших грађана од превараната. Од избора Плаве принцезе за председника еСрбије … čitaj više »