Ambijent uključi/isključi

[AliG] La Via Catalana

24 Dan 2,325, 10:39 Egipat Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaBenvolguts companys!!!

Com ve ja sabieu, o ja sabeu, la esperada Gigafoto de la Via Catalana per la Independència ha sortit a la llum. Després de molt de temps treballant, les nostres … čitaj više »

Democràcia justa JA!

12 Dan 2,305, 07:37 Egipat Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeBenvolguts companys de partit:

Em vaig presentar tot cofoi a President del Partit Catalgipcia. Tenia la il·lusió de poder exercir les funcions i ajudar a recuperar l'activitat perduda. … čitaj više »

[AliG] Reflexió // Opinion [ENG+CAT]

11 Dan 2,302, 08:33 Egipat Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaBenvolguts conciutadans i Benvolgudes ovelletes!!

Avui us duc un problema matemàtic:

[img]http://4.bp.blogspot.com/--V-wgZaJFuQ/UYPhlZiz0cI/AAAAAAAACGA/tUkE-VqpQrM/s1600/ovelleta.jpg[/[/img] … čitaj više »

[AliG] Vota Ali Gual per President!

10 Dan 2,275, 06:57 Egipat Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeAloha,

En vista de que no se'm permet fer-ho amb normalitat, ho faig via fòrum i via article. Ja fa un temps que al Partit Catalgipcià se li ha segrestat l'esperit. Un esperit conciliador … čitaj više »

Vota Ali Gual! Vota la Via Catalana d'Ali Gual!

10 Dan 2,268, 10:01 Egipat Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeVota Ali Gual! Vota la Via Catalana d'Ali Gual!

(Jo si que m'he postulat en el fòrum en el termini amb el meu programa complet: https://docs.google.com/presentation/d/čitaj više »