Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Regalitatea nu este o modă, este un model *** iar Arta Regala un scop în viață. Liberalismul, Patriotismul și Monarhia vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

RO/ENG - Noua Medalie în eRepublik: „Political Veteran”

21 prije 3 sati Rumunjska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Citeam zilele trecute în ePresa Românească o idee foarte interesantă care n-a atras deloc atenția, din simplu motiv că n-a fost bine explicată și nici autorul nu și-a dat osteneala în cele 4 fraze, să dea curs acestei idei.

Era o îčitaj više »

După 100 de zile ... M-am întors

61 prije 7 dana Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Cam atât am stat departe de Republică - 100 de zile și uite că m-a lovit iar nostalgia celor câteva click-uri zilnice pe care nu le mai dăteam. Perioada asta mi-a prins bine, m-am deconectat de la un mecanism care cel puțin din punct de … čitaj više »

TO: Furați conturile jucătorilor din eRepublik ?!

46 Dan 2,371, 02:54 Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Mă miră mereu faptul cum jucători vechi din eRepublik dispar precum spicele de grâu la tăiat. Pentru mine, orice cetățean român care și-a pierdut timpul între 2 și 5 ani în „minunata” noastră Republică, și care vine acum să-și ia „la … čitaj više »

O secundă *** PL nu este partidul meu!

81 Dan 2,323, 14:32 Rumunjska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Salutare Prieteni,
Citeam zilele trecute printr-un comentariu din Presa eRomânească (fiindcă și aici am început să intrăm în declin la capitolul articole bune și de calitate) că „Partidul Liberal nu mai este ceea ce a fost. Păcat!”. … čitaj više »

Cum se strică eRepublik *** Pay Attention!

54 Dan 2,308, 02:58 Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Salutare prieteni,
După un timp îndelungat în care eRepublik s-a tot schimbat de la versiuni vechi la versiuni noi, de la distrugerea modului economic prin moneda unică, de la moartea modului politic și dezinterestul națiunii pentru el, astă … čitaj više »