Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

Country Administration - Tipuri de Legi (Congress)

15 prije 2 dana Rumunjska Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Salutare eConfrați,
Consider de bun augur republicarea unui articol mai vechi pe care l-am scris acum 2 ani. Cum actul guvernării în Congress ar trebui să reprezinte un nivelul superior al evoluției și progresului unei națiuni, m-am decis să … čitaj više »

Dincolo de Republică stă caracterul omlui (Liberali UNIȚI-VĂ)

39 Dan 2,469, 12:47 Rumunjska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Până nu trăiești nu poți înțelege prietenia,
Și asta mi-a demonstrat mie Republica și unii oameni de un profund caracter. Într-o societate atât de virtuală precum Republica există onoare, există speranță, există adevăr. Oamenii se … čitaj više »

RO/ENG - Noua Medalie în eRepublik: „Political Veteran”

45 Dan 2,468, 03:30 Rumunjska Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Citeam zilele trecute în ePresa Românească o idee foarte interesantă care n-a atras deloc atenția, din simplu motiv că n-a fost bine explicată și nici autorul nu și-a dat osteneala în cele 4 fraze, să dea curs acestei idei.

Era o îčitaj više »

După 100 de zile ... M-am întors

61 Dan 2,461, 11:02 Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Cam atât am stat departe de Republică - 100 de zile și uite că m-a lovit iar nostalgia celor câteva click-uri zilnice pe care nu le mai dăteam. Perioada asta mi-a prins bine, m-am deconectat de la un mecanism care cel puțin din punct de … čitaj više »

TO: Furați conturile jucătorilor din eRepublik ?!

46 Dan 2,371, 02:54 Rumunjska Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Mă miră mereu faptul cum jucători vechi din eRepublik dispar precum spicele de grâu la tăiat. Pentru mine, orice cetățean român care și-a pierdut timpul între 2 și 5 ani în „minunata” noastră Republică, și care vine acum să-și ia „la … čitaj više »