Ambijent uključi/isključi

Ех срби срби....... [EDIT]

38 Dan 2,430, 04:15 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Оваа статија ја напишав само колку да влезе во топ 5 (бидејќи имаше само 3статии), па така чепкајќи по фб ми излезе една интересна статија од еден србин насловена како “упамтите-вардарска Македонија је србија“, па ќе ја искористам оваа статија да го

čitaj više »

Нови мисии ден 2.394 Brazilian sabotage [MACEDONP4]

17 Dan 2,394, 03:52 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Денес плато ни даде нови мисии, кои се поврзани со светското првенство во Бразил.Left Flank

Мисија 1
Задача: извршиги дневните задачи.
Награда: 2 чоколади

[

čitaj više »

Кандидатура за конгресмен

10 Dan 2,311, 03:01 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Здраво на сите.
Како што знаете после подолго време ќе обезбедиме конгрес и јас би сакал да бидам дел од него, па на тоа се должи и мојата кандидатура преку здружението TMORO-VEP.

До сег

čitaj više »

За да бидат 4 :D

6 Dan 2,236, 07:21 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

За да бидат 4 :D

п.с. ако не ве мрзи претплатете се !!!

čitaj više »

НИВНА ХРАБРОСТ НАША СЛОБОДА 120години В.М.Р.О ! ! !

7 Dan 2,163, 17:15 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

21 октомври 1893 тројца млади и учени Македонци разговараат за тешката положба на Македонија и за нејзино ослободување при што се договараат да осноиваат револуционерна организација во чие основање ќе вклучат уште тројца храбри Македонци.
По два де

čitaj više »