Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

ONLY ETHNIC ALBANIA IS IN MY MIND

subscribers get 3 q7 free....

59 Dan 2,213, 03:47 Published in Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

subscribe and coment and you get 3 weapon q7 free...

čitaj više »

Medals, fad or necessity? (INTERESANTE)

4 Dan 1,939, 15:53 Published in Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Until now nobody thought why are we taking medals, why we aren’t taking and so on…or maybe they thought but they haven’t written it down. Therefore I managed to make a ranking of all medals. Let’s see what was the outcome:

Non-military:
čitaj više »

INSTRUKSIONE PER RW NE TIRANE

11 Dan 1,937, 01:37 Published in Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

JI ISHA LUT TE GJITHEVE QE TE MOS LUFTOJNE KUR WALLI ESHT MBI 50 % DHE TE JENE TE GATSHEM TE HIDHEN NE LUFTE SAPO WALLI TE BIE POSHTE 50 % ... JU LUTEM TE MOS LUFTOJM PER BO , TE MOS ZIHEMI PER NJE BO SE NUK BEN MIRE... JU UROJ LUFTE TE MBARE

čitaj više »

Te Clirojme Kosoven

6 Dan 1,834, 04:07 Published in Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

Sot Duhet te Clirohet edhe Kosova ... kush mundet me hap luften ju lutem ta hapi qe te behemi nje komb i madh ne daten 28

čitaj više »

URDHER I PRERE.... I LESHUAR PER ALBANIA D2...

4 Dan 1,829, 15:45 Published in Turkey Turkey Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

KERKOHET :
Urdhera te prere, luftoni ne:
1. Albanian Coast per greqin
2. Southeastern Albania per greqin

EDHE PSE JAM NJE NACIONALIST I MADH BESOJ KY URDHER DUHET RESPEKTUAR PER TE SHPETU SHQIPERIN ,,, MENDOJ SE ESHT SHUM NE INTERES TONIN TE

čitaj više »