Ambijent uključi/isključi

Communist Party of Albania

26 prije 4 dana Albanija Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Ne cdo ved te eBotes ka parti komuniste ne top5 .
Ne menduam pse te mos e sjellim ne shqiperi kete parti .
Por jo nje parti qe do te mbushet me troll apo shaka te ndryshme .
Partia komuniste do te jape kontributin e saj ne arenen politike te

čitaj više »

Lavdia e vërtetë..

6 Dan 2,306, 10:35 Albanija Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Mund të rrëmbesh nga pushtet i lartë,
dhe kur mjaftueshëm s'ke talentin,
mund të marrësh dekoratën më të lartë,
nëse gjen një mik për presidentin!

Po me popull do ta kishe kot,
edhe kur mendon se je i zoti,
veç atij asgjë s'i rrëmben dot,

čitaj više »

Sebashku Mundemi

11 Dan 2,304, 10:24 Albanija Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavačitaj više »